perjantai 29. tammikuuta 2016

Puut ja auringonlasku

Tämä puukuvio on yksi lempikuvioistani BP-L015 laatassa ja se näytteli merkittävää roolia päätöksessäni hankkia kyseinen laatta. Ajattelin sen sopivan mahtavasti siluettilakkauksen tekemiseen ja tämä ajatus vahvistui entisestään kun näin Heidin toteuttaman version aiheesta.


Valitettavasti suuntavaistoni petti jälleen. Ajatuksena oli toteuttaa lakkaus samoin päin kun Heidikin, mutta tehtyäni ensimmäisen liu'un huomasin sen olevan väärin päin. Koska en halunnut tehdä muuten onnistunutta liukua uudelleen, päätin elää tämän suunnan kanssa.


Liukuvärin alla piileskelee Flormarin WL03, koska alun perin ideana oli tehdä akryylimaalauksia harmaalle pohjalle. Maalailu ei kuitenkaan onnistunut, joten päätin toteuttaa tämän idean. En viitsinyt poistaa harmaata pohjaa, koska ajattelin sen olevan riittävän vaalea liukuvärin pohjaksi ja sitä se oli. Liukuvärin toteutin neljää lakkaa käyttäen meikkisienellä ja leimat tein Born Pretty Storen mustalla leimauslakalla. 


Leimasimena toimi jälleen Clear Jellyn pehmeä versio, joka jaksaa yhä ihastuttaa. Kohdistus onnistui paljon helpommin kuin normaalilla leimasimella. Oikea käsi ei onnistunut niin hyvin kuin kuvissa esiintyvä vasen, mutta se ei johtunut leimasimesta vaan omasta koordinaatiosta. 

Tällä kertaa puhdistin leimasimen oikeaoppisesti teipillä. Täytyy kyllä sanoa, että taidan jatkossa käyttää teippipuhdistustekniikkaa muihinkin leimasimiin. Sen lisäksi että lakat lähtivät hyvin, teippi nappasi leimasimesta myös kaiken maailman karvat ja muut roskat. Toisin kuin vanulappu, joka yleensä jättää nöyhtää.


Jokunen leima jäi oman sähläämisen vuoksi repaleiseksi, joten vähän huijasin ja paikkailin niitä parista kohtaa mustalla akryylimaalilla. Tämä onnistui aika hyvin eikä kohtia hirveämmin erota. Lopputulokseen olen todella tyytyväinen. Liukuväri onnistui kerrankin aika hyvin ja tykkään kovasti siluettikynsistä.

Uuden leimasimen lisäksi tällä hetkellä ilahduttaa uudet valot. Hankin hetki sitten kaksi uutta päivänvalolamppua ja valo viimein riittää kuvaamiseen kunnolla. Kuvat ovat tarkempia ja valoisampia. Seuraavaksi täytyy tosin miettiä saisinko vielä aseteltua ne jotenkin paremmin, jotta heijastuksia ei tulisi niin paljon, mutta toistaiseksi olen tyytyväinen tähän parannukseen.

Mitä tykkäät lakkauksesta? Joko omistat Clear Jelly -leimasimen?

16 kommenttia:

 1. Nämä on ihanat!! <3 Mun on ehkä ihan pakko saada tuo laatta! Mäolen halunnut tehdä tämän tyyliset kynnet jo pitkään, mutta ei ole vain sopivaa laattaa =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Paula :) tämä on kyllä ihana laatta, siinä on paljon muitakin ihania kuvioita, suosittelen!

   Poista
 2. Todella mahtavat. <3 Mun mielestä ne näyttää hyvältä myös noin! <3

  VastaaPoista
 3. Nää on kyllä niin hienot! :) Ja hyvältä näyttää leimat noinkin päin. Ja kiva tuo liukuväri, tykkäilen ♥

  VastaaPoista
 4. Oi vaude miten kaunis lakkaus! Todella hyvin oot kyllä onnistunut, nää on ihan mielettömät ♥ Kuvatkin näyttää tosi hyviltä :)

  VastaaPoista
 5. Upea lakkaus! Clear Jellya ei ole tullut vielä hommattua mutta kyllä se houkuttelee... Mutta niin houkuttelee aika moni muukin juttu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hannatic :) itsekin himostelin tuota clear jellyä pitkään ennen hankintaa. Kun tuo pehmeämpi leimasin tuli markkinoille en voinut enää vastustaa :)

   Poista