perjantai 15. tammikuuta 2016

Keltaisia leimoja ja uutta mustaa

Valitsin Born Pretty Storelta testiin lisää leimauslakkoja. Aiemmat kokemukset näistä ovat olleet niin hyviä, että halusin kartuttaa kokoelmaani vielä parilla uudella värillä. Ensimmäisenä näistä kahdesta pääsee esittelyyn keltainen 6#.


Jostain syystä keltaisen yhdistämisestä toiseen väriin tuli kauhea dilemma. Keksin montakin kivaa väriyhdistelmää keltaisen kanssa, mutta juuri tämän sävyisen keltaisen kanssa, ne tuntuivat toinen toistaan tökerömmiltä. Lopulta päädyin turvalliseen mustaan. 

Tässä värivalinnassa haasteeksi nousi se, etten varsinaisesti omistanut enää mustaa lakkaa. Totaalisen liisteröitynyt Liquid Leatherin jämä lähti viimeiselle matkalleen edellisen suursiivouksen yhteydessä. Lähinnä muodon vuoksi helmerissä edelleen majailleet Mavalan Black ja Black Velvet olivat myös siinä kunnossa, että olisivat ansainneet saman kohtalon jo aikaa sitten. Niinpä päätin viimein hankkia uuden mustan. Koska Liquid Leather ei koskaan vakuuttanut koostumuksellaan, joka oli alkuun niin valuva, että lirui väkisinkin kynsinauhojen alle ja muuttui pian jyhmeäksi sekä hankalaksi levittää, päätin valita jonkun muun kuin Chinan valmistaman vaihtoehdon. Koska OPI on miellyttänyt viime aikoina, kävin nappaamassa Lady In Blackin mukaani Stockmannilta. Ensivaikutelmalta Lady In Blackista oli varsin positiivinen. Ainakin levittyvyys ja käyttäytyminen ovat varsin miellyttävät. Peittävyys olisi ehkä voinut olla aavistuksen parempi. Peittävään lopputulokseen vaadittiin kolme kerrosta.

Päälle leimasin kuvion Born Pretty Storen laatasta BP-L015. Laatta (itse hankittu) ja leimauslakka (saatu) työskentelivät yhteen saumattomasti ja yhtään leimaa en joutunut ottamaan uusiksi. Jokainen kynsi onnistui kerta yrittämällä - ihanan vaivatonta. BP:n leimauslakat ovat tunnetusti varsin värikylläisiä ja tämäkin pärjäsi mustan päällä varsin hyvin. Tosin keltaisen sijaan leimat näyttävät mustan päällä aavistuksen vihertäviltä. 


Näyttävätkö leimat vihreiltä vai keltaisilta? Mikä on mielestäsi paras väriyhdistelmä keltaisen kansa? Mikä on sinun luotto mustasi?
 
Koodilla ELVK31 saat 10% alennuksen kaikista Born Pretty Storen Nailart -tuotteista.

10 kommenttia:

 1. Colour Alikella on kunnon keltainen leimauslakka joka näyttää mustan lakan päällä keltaiselle eikä vihertävälle niinkuin tässä, siis mikäli keltaista mustan päälle kaipaat. Mun suosikkini musta lakka on 'Essien Licorice, peittää hyvin ja leimaa sekin! Olkooonkin että tässä leima ei näytä niin keltsille niin tykkään näistä koska se näyttää vähän neon vihreältä ja on ihan tosi kivan pirteet!!! :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää harkita tuota Colour Alikea, jos vielä tulee sellainen fiilis että haluaa keltaisia leimoja :) Huvitti töissä kun pidin neonvihreitä post it -lappuja kädessä niin leimat oli ihan saman värisiä :D Kiitos Sole :)

   Poista
 2. Kyllä se mustan päällä taittaa enemmän vihreään. :) Mutta hyvältä näyttää kynnet silti. :)

  VastaaPoista
 3. Hyvin näyttää leimaavan mustan päälle, vaikkakin näyttää ehkä enemmän vihreältä kuin keltaiselta :)
  Mie tykkään käyttää mustana lakkana Gina Tricotin Black:iä, hyvin toimii :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä se taitaa aika paljon vihertää :D Pitää pistää tuo Gina korvan taakse, kun seuraavan kerran etsii mustaa.

   Poista
 4. Onpa nätti lakkaus, ihanan piristävä! Neonvihreältähän tuo näyttää, muttei ollenkaan huono juttu se :) Essencen mustaa on muuten kehuttu todella hyväksi, ja kun olen ihan ylityytyväinen merkin valkoiseen, ajattelinkin itse ostaa sen mustan seuraavaksi testiin.

  VastaaPoista