perjantai 22. tammikuuta 2016

Harmaata ja holoa

Päätin vaihteeksi kokeilla taas jotain uutta, mutta kuten folioidenkin kanssa kävi, se ei tälläkään kertaa tuonut kovin positiivista lopputulosta. Neljäs tällä erää Born Pretty Storelta testiin tullut tuote oli vinyylit.


Lakoiksi vinyylien kanssa puuhasteluun valikoituivat Color Clubin Harp On It ja Essencen Rock My World! Jälkimmäinen oli ehkä turhan juokseva valinta vinyylien kanssa käytettäväksi. Se tuppasi valumaan vinyylien alle, jos sinne oli jäänyt pienikin rako ja niitähän jäi. Tuntuu että kynteni ovat ihan liian kaarevat vinyylien käyttöön. Kynsissäni on aika vahva c-kaari ja ne ovat myös hiukan kaarevat pituussuunnassa. Näin ollen reunojen kiinnittäminen tuntui mahdottomalta. Reuna ei joko tahtonut kiinnittyä tai meni toisesta kohdata ruttuun kun sen sai kiinni.


Mitään vertailukohtia minulla ei ole, joten en tiedä olivatko nämä keskimääräistä vaikeammat käyttää. En tosin usko että parempi laatuinen vinyyli pelastaisi sitä tosi asiaa, että kynteni ovat liian käyrät.


Lopputuloksesta tuli siedettävä kun siistin vinyylien alle valahtaneen lakan takia levinneitä kohtia siveltimella ja lakanpoistoaineella. En kuitenkaan ollut kovin tyytyväinen lakkavalintoihinikaan, joten tämä lakkaus jäi aika lyhyt ikäiseksi.


Ovatko sinun kyntesi kaarevat? Onko muilla vastaavia ongelmia vinyylien kiinnityksen kanssa?

Koodilla ELVK31 saat 10% alennuksen kaikista Born Pretty Storen Nailart -tuotteista.

8 kommenttia:

 1. En oo tullu ikinä toimeen vinyylien kanssa, vaikka ei mulla erityisen kaarevat kynnet olekaan. Joka kerta reunoista on tullu epäsiistit.. Mun on kyllä pitäny kokeilla tuputtaa lakka meikkisienellä vinyylien päälle, koska kuulemma siten tulee parempi jälki eikä lakkaa tule niin paljoa, että se levähtäisi vinyyliä poistaessa. Se voisi toimia, jos kerran muillakin on toiminut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä! Voisi kokeilla tuota tuputtelemista ensi kerralla, silloin ei ole ehkä niin tarkkaa jos vinyyli ei kiinnity ihan täydellisesti :)

   Poista
 2. Hurjan nätit nää kyllä on mutta mulla pakkaa myös jotkut vinyylit falskaamaan ja se on ärsyä, mutta kuten viimeksi tein, ymppäsin vaan kamaa lisää päälle niin suhrut peittyi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Sole! Niin joo se on aina vaihtoehto lisätä jotain päälle niin virheet peittyy :D tosin tää kuvio ei mun mielestä sopisi ehkä niin hyvin leimojen alle kuin se sun raitakuvio :)

   Poista
 3. Mulla on myös todella kaarevat kynnet! Se on todella ärsyttävää, kun rajoittaa juuri tällaista koristelua kovasti :/ Myös leimaaminen on hankalampaa, kun nää tosiaan on erittäin kaarevat niin pituus- kuin leveyssuunnassa niin miten ihmeessä sitä stamperia pitäisi väännellä että sen saisi osumaan _joka puolelle_ ilman että kuvio venyisi/liiskaantuisi/repeäisi?! :D Eli siis lyhyesti sanottuna, tunnen tuskasi ! :D

  Mutta kynnet on kyllä todeella nätit, ja mun mielestä kuviotkin on onnistuneet kauniisti! Hyvä sinä! ♥ :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole helppoa olla kaareva kynsinen. Kiva kuulla että on kohtalotovereita. Leimatessa suosin pehmeää leimasinta juuri tämän vuoksi.

   Kiitoksia paljon <3

   Poista