maanantai 11. tammikuuta 2016

Ostoksia

Tuli pitkästä aikaa tehtyä tilaus Born Pretty Storelle. Kaikki lähti siitä kun jonkun aikaa sitten tein suursivouksen helmerilleni ja sain viimein aikaiseksi tikutettua kaikki "uudet" lakat. Tikutusprojekti jäi kuitenkin muutamaa lakkaa vajaaksi kun tikut loppuivat kesken. Aiemmatkin tikut olivat Born Pretty Storelta, joten hakeuduin heidän sivuilleen tilaamaan uusia. Olihan se sitten pakko tehdä pari heräteostostakin kun kerran tilaamaan alkoi, joten mukaan tarttui vähän muutakin.


Viime aikoina leimaulu on taas pitkän tauon jälkeen alkanut inspiroida. Samojen leimauskuvioiden kierrätys on taas alkanut tympiä, joten valitsin useamman uuden laatan kokoelmiini. Valitsin lähinnä laattoja, joissa on koko kynnen kuvioita, koska niitä tulee viljeltyä useammin kuin pienempiä kuvioita. Lisäksi nappasin mukaan kotelon, pyöreille leimauslaatoille.


Lisäksi mukaan valikoitui tämä suti, johon olin iskenyt silmäni jo aiemmin jossakin blogissa (en muista enää kenen). Olen yrittänyt tehdä kapeaa sutia vanhoista sudeista leikkaamalla, mutta en ole päässyt haluamaani lopputulokseen. Niinpä halusin hankkia tällaisen valmiiksi hyvin hyvin kapean sudin, jos vaikka akryylimaalailut alkaisivat tällä luistaa. Saa nähdä, olen jo aiemminkin todennut, että eivät ne välineet yksinään mestaria tee. 


Totaalisena heräteostoksena mukaan lähti myös pari lakkaa. Tähän violettiin termolakkaan iskin silmäni, koska sen värinvaihtoefekti näytti niin ihanan voimakkaalta mallikuvissa. Sitä se on myös livenä, tosin värit eivät kaikissa mallikuvissa olleet ihan kohdillaan, sillä niissä tämä toinen väri näytti turkoosimmalta kuin oikeasti on. Lisäksi innostuin nappaamaan mukaan myös Mirror Nail Polish -lakan. Ihan mielenkiintoiselta se vaikuttaa, vaikka peiliefekti ei livenä ole todellakaan samaa luokkaa kuin mallikuvissa. Lakka on koostumukseltaan normaalin kynsilakan sijaan maalimainen. Onko sinulla kokemuksia jostain näistä tuotteista? Nousiko joku näistä omalle ostoslistallesi?

4 kommenttia:

 1. Toi Mirror näyttää mielettömän hienolta! O.O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tikulla näyttääkin aika ihanalta :) mutta varoituksena, kokeilin lakkailla sitä tuossa eilen kynnelle, enkä saanut millään levittymään tasaisesti. Täytyy kyllä koittaa vielä paremmalla ajalla uudelleen, mutta ensi vaikutelma ei ainakaan vakuuttanut.

   Poista
 2. Oi mitä ostoksia! :) ♥ Tuossa termo-lakassa on huikea tuo väriero, oijoi! Mielenkiinnolla ootan sun lakkausta sillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siinä on kyllä ihanan selkeä värinvaihto :) pitääkin lakkailla sillä piakkoin.

   Poista