maanantai 18. tammikuuta 2016

Lisää PB:n leimauslakkoja ja uusi pehmeä Clear Jelly -leimasin

Olen pitkään himoinnut läpinäkyviä leimasimia, koska olen äärettömän huono kohdistamaan leimoja. Tätä hankintaa on kuitenkin estänyt se, että tarjolla olleet läpinäkyvät leimasimet ovat olleet kovia, enkä osaa leimata kuin pehmeällä leimasimella. Kun törmäsin Cesarsin verkkokaupassa uuteen Super pehmeään Clear Jelly -leimasin ostopäätös oli nopeasti tehty.


Jännitin kovasti onko leimasin tarpeeksi pehmeä pakettia odotellessani. Kun viimein pääsin kokeilemaan leimasinta jännitys vain tiivistyi. Nappasin ensiksi laataksi PB-05:n ja aloitin leimaamisen toisella Born Pretty Storelta testiin saamistani* leimauslakoista (18#). Harmikseni en saanut leimaa nousemaan kokonaisena ensi yrittämällä. Pyyhin leimasinta kynsilakan poistoaineella ja yritin uudelleen. Lopputulema oli sama. Pian kuitenkin tajusin että en ollut leimannut kyseisellä laatalla aiemmin. Moni BP:n laatoista toimii kuin unelma, mutta yhden laatan kanssa on käynyt aiemminkin niin, että en meinannut millään saada leimoja nousemaan siitä. Niinpä kaivoin esiin laatan, jonka olin jo testannut toimivaksi (PB-L015) aiemmin. En voi olla ihan varma oliko syynä laatan vaihto vai se että pyyhin leimasimen useampaan otteeseen kynsilakanpoistoaineella. Todennäköisesti ensimmäiseksi mainittu, mutta joka tapauksessa kuvat alkoivat nousta leimasimeen kokonaisina. Ne siirtyivät myös kiltisti kynnelle ja leimasin oli todella tarpeeksi pehmeä siihen, että sillä pystyi leimaamaan painamalla kuvan kynteen pyöräytyksen sijaan. 


Parhaimmillaan tämä olisi varmasti ollut jonkin vähän tarkempaa kohdistusta vaativamman kuvan kanssa, mutta tämä kuvio sopi mielestäni hyvin tälle leimauslakalle. Läpinäkyvyys helpotti kohdistamista tällaisellekin leimalle huomattavasti. Tällaisessa kuviossa ei mielestäni ole väliä ovatko kuviot samoilla kohdilla kynnellä, enkä siitä ottanut nytkään stressiä. Läpiväkyvyys auttaa kuitenkin myös siinä, että kuvio ylipäänsä on helpompi tähdätä kynnelle. Etenkin kun leimaa peukaloa, jonka kynsi on isompi ja kuviosta ei jää niin paljon ylimääräistä. Olen nimittäin onnistunut useammankin kerran leimaamaan kuvion niin, että kuvion reuna ei mennyt kynnen yli. Tämän leimasimen kanssa tuo on helppo välttää.
 

Kaiken kaikkiaan tykkäsin leimasimesta kovasti kuten myös leimauslakasta, joka näkyi oikein kivasti tumman piCture pOlishin Hopen päällä. Leimauslakasta on vaikea keksiä pahaa sanottavaa, jos etikettiä ei lasketa. Jostain syystä se oli yrittänyt naamioitusa Liquid Peel Off Tapeksi. Etiketti ei toisaalta vaikuta käyttöön mitenkään ja todennäköisesti he jakavat tarkoituksella tämän väärin laputetun erän testituotteiksi, ettei niitä tarvitse myydä maksaville asiakkaille. Leimasimessa ainoa huono puoli taas on hinta. Pehmeää päätä myydään vain vaihtopäänä eli sen lisäksi piti tilata myös alkuperäinen leimasin, minkä vuoksi se ei ollut ihan halpa ostos. Jos kotoa löytyy jo tuo alkuperäinen silloin toki pääsee halvemmalla.
 

Onko teillä läpinäkyvä leimasin? Tykkäätkö leimata pehmeällä vai kovalla? Tykkäätkö PB:n leimauslakoista?

* Leimauslakka on saatu Born Pretty Storelta. Muut postauksen tuottet ovat itse hankittuja. Koodilla ELVK31 saat 10% alennuksen kaikista Born Pretty Storen Nailart -tuotteista.

8 kommenttia:

 1. Mä harkitsen vielä tuon pehmeän tyynyn ostamista, vaikka tykkäisin enemmän siitä kun kovasta. Hauska kuulla, että se toimii kuten kuuluukin :)

  VastaaPoista
 2. Olishan läpinäkyvä leimasin tosi kiva, mut tällä hetkellä hinta estää mua ostamasta sitä. Sitten kun on enemmän rahaa uskon hankkivani sen :)
  Mun tietääkseni tuota leimasinta ei saisi pyyhkiä kynsilakanpoistoaineella. Pahimmassa tapauksessa se samenee tai vaurioituu muuten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, hinta on ainoa miinupuoli minkä tästä löysin. Cesarsin sivulla tosiaan suositellaan ettei käytä asetonia ollenkaan ja mielellään ei ylipäänsä kynsilakan poistoainetta. Leimasimen mukana tulleessa ohjeessa kyllä mun mielestä mainittiin että voi pyyhkiä, mutta arvaa hävitinkö jo ohjeet :D Pitää ehkä jatkossa kuitenkin käyttää ennemmin teippiä puhdistukseen. Ei ainakaan vielä kyllä samentunut. Asetonitonta tosin oli tuo käyttämäni lakanpoistoaine.

   Poista
 3. Oi vau, todella kaunis lakkaus! ♥ Hyvin näyttää leimasinkin pelittävän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nena! Oon kyllä tosi tyytyväinen tähän leimasimeen :)

   Poista