lauantai 28. heinäkuuta 2012

Pilkullinen liukuväri

Olen jo pidempään halunnut tehdä liukuvärjäyksen ja päätinkin toteuttaa sellaisen tänään. Ainoa ongelmani oli etten omistanutkaan yhtään hommaan sopivaa sientä. Enkä myöskään jaksanut omaa laiskuuttani lähteä lähikauppaa kauemmas sellaista etsimään. Lähikauppani huikeaan valikoimaan ei valitettavasti kuulunut mitään muita sieniä kuin Pirkka pesusieni, jonka huokoset ovat aivan liian suuria liukuvärjäystarkoituksiin, ainakin minun mielestäni. Tästä lannistumatta päätin kuitenkin toteuttaa mielihaluni ja hieman pilkullinenhan tuosta lopputuloksesta tuli. 

Varsinaisessa liukuvärjäyksessä käytin Color Clubin Naughtygal Navy -lakkaa ja lisäksi lisäsin kärkiin hieman Viva La Divan turkoosia glitterlakkaa piristykseksi. Päätin myös kikkailla peukaloihin kukkaset 3,5mm kyyneleen muotoisista ja 1,5mm pyöreästä strassista.
Liukumisessa on tosiaan toivomisen varaa, mutta kai näitä pari päivää kestää tai sitten teen uudet huomenna. Onneksi on viikonloppu, niin on aikaa.

Mitä mieltä kynsistä? Tykkäätö itse paljon liukuvärjäämisestä? Miksi et ole ulkona leikkimässä kun on niin kaunis päivä (ainakin täällä päin Suomea)? Lisäksi saa antaa yleistä palautetta kynsiblogiini liittyen, sillä aloittelevana bloggaajana olen kiinnostunut mielipiteestäsi.

4 kommenttia:

 1. Kynnet on kivat, ja nuo strassit himottaisivat minuakin ! :)

  Itse pidän liukuvärjäyksestä, varsinkin nyt kun löysin The Nailasauruksen tutoriaalin siihen hommaan. Kannattaa kokeilla sitä, sen avulla ei voi epäonnistua ;))

  Joo ja täällä on hellepäivä, hirmu lämmintä! Tätä on odotettu! :) Tosin meinaa olla niin lämmin, että täällä talon yläkerrassakin lämpötila on siinä +25 asteen paikkeilla.. Kohta pitää kyllä mennä ulos kynnet ja uudet hololakat kuvaamaan, kun aurinko vielä paistaa! :))

  Mielestäni sinulla on kiva blogin alku! Jatka vaan samaan malliin! :) Tosin itsekin olen blogimaailmassa ollut vasta melko vähän aikaa, niin en ole oikein hyvä sillein arvostelemaan blogeja, jos ymmärrät ;D

  Anni/the Yellow Nails

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu taidan koittaa sillä taktiikalla ensi kerralla. Kiitos palautteesta :)

   Poista
 2. Tosi kiva toi liukuvärjäys! Teitkö siis ihan ekaa kertaa? Itsellä meni tosi kauan ennekuin hokasin kunnolla ton tekniikan miten saa parhaimman lopputuloksen, enkä kyllä vieläkään saa sitä täydellisesti onnistumaan :D Ite tykkään tosi paljon liukuvärjäämisestä, se vaan on tosi sotkevaa (mulla ainakin) että harvemmin siihen jaksan ryhtyä.
  Mulla taitaa olla kanssa käytössä pirkan pesusieniä (tms vastaavia) ja toiminut ihan suht hyvin, tosin siitä liukuväristä tuppaa aina tulemaan juuri semmoinen pilkullinen. Meikkisienellä oon kanssa kokeillut, mutta mulla ainakin tarttui siitä haituvia kynteen, joten oon todennut ainakin toistaiseksi ittelleni ton pesusienen paremmaksi, ehkä mä vielä jossain vaiheessa annan meikkisienellä uuden mahdollisuuden.

  http://meidanpienikynsiblogi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Juu oli toi eka kerta kun sienellä tein kunnon liukuvärin. Oli kyl ihan mukava tekniikka. Tulee tehtyä varmaan useamminkin kun sai viimein aikaseks kokeiltua. Kävin just eilen hakemassa meikkisieniä varalle ens kertaa varten kun ajattelin että niissä ei ole isoja huokosia. Toivottavasti ei tule noita haituvia vaan sit.

   Poista