torstai 5. heinäkuuta 2012

Peacock

Päätin sitten tunkea omankin lusikkani kaikkien maailman kynsiblogien soppaan.Tarjontaa löytyy kyllä niin paljon etten tiedä mahdunko enää sekaan. Leikin kynsilläni ihan harrastusmielessä, jos sitäkään. Koin kuitenkin tarvetta alkaa esittelemään niitä ja niiden laittamiseen liittyviä vinkkejäni blogini kautta, vaikken minkään sortin ammattilainen olekaan. Ainakin tämä kynsiblogi tarjoaa minulle syyn ja pakotteen keksiä uusia tapoja laittaa kynsiäni.

Ensimmäiset kynnet, jotka päätin jakaa blogiini mahdollisesti eksyville henkilöille ammentavat värimaailmaansa riikinkukon höyhenpuvusta. Tai oikeastaan se meni toisinpäin. Riikinkukko tuli minulle ensimmäisenä mieleen, kun näin lopullisen tuloksen kynnelläni. Mitään tarkkaa höyhen jäljitelmää en siis alunperin ollut luomassakaan.

Olen kohtalaisen värirajoittunut ja usein kynsissäni pyörivätkin tietyt perusvärit joiden kanssa tunnen oloni kotoisimmaksi. Kynsien laittaminen muuttuu kuitenkin äkkiä puuduttavaksi, jos pyörittelee kaiket päivät samoja värejä ja kuvioita. Siksi olenkin pyrkinyt laajentamaan lakkakokelmaani aktiivisesti uusiin suuntiin. Näihin laajennuksiin kuuluu myös näissä kynsissä pohjavärinä nähtävä Miss sporty:n turkoosi lakka.

Kuviot leimasin Konadilla. Aiemmin käytin paljon tarroja, mutta Konad on aikalailla vienyt mukanaan. Niiden käyttö on edullisempaa kuin tarrojen, ainakin pidemmän päälle. Lisäksi nousevat reunat eivät takerru hiuksiin ja kuvioita pystyy asettelemaan huomattavasti monimuotoisemmin. Vaikka onhan tarroissa tietenkin oma helppoutensa.

Strassit ovat myös Konad:n. Itse tykkään kiinnittää strassit päällyslakalla. Syystä että tällöin ainakin suurimman osan niistä voi halutessaan käyttää udelleen. Kun strassit on tökkinyt irti, ne voi heittää likoamaan pieneen kippoon, jossa on kynsilakanpoistoainetta. Näin lakkajämät lähtevät ja strassit ovat taas kuin uusia. Kaikkia ei tietenkään voi pelastaa, sillä osasta jää pohja kiinni kynsilakkaan ja osa lentelee käytön aikana maailmalle, mutta menekki ehkä hieman pienenee.

Mainittakoon nyt vielä alus- ja päällyslakat. Tällä hetkellä käytössä on Rimmel Londonin:n 5 in 1 -lakka, joka lupaa sisältää vaikka mitä. Tätä käytän sekä alla että päällä ja strassien kiinnitykseen. Kestävyyden puolesta olen ollut siihen tyytyväinen. Aluslakkana jättää suojaamisen suhteen välillä toivomisen varaa. Lisäksi hieman hankala levittää kynnelle niin ettei Konad kuvio tahriinnu, mikä saattaa johtua kyllä levittäjän kyvyistäkin.
-Pohja: Miss sporty long lasting, Hypnotic Turquoise
-Kuviot:  Konad laatta M60, lakka Black Pearl
-Tehostehile: Claire's Cosmetics
-Strassit: Konad

Tässä lopputulos kokonaisuudessaan tai ainakin vasemman käden osalta. Ensikerralla keskityn ehkä enemmän kuviin ja vähemmän sepustukseen.

Kommentteja vaan tulemaan ihan rohkeasti. Kiinnostaisi kuulla mielipiteitä kynsistä ja blogista yleensä.

2 kommenttia:

  1. Tosi kivat kynnet! Mulla on tuo sama laatta mistä kuvio on ja kuuluu kyllä ehdottomasti mun lemppareihin :)

    VastaaPoista