maanantai 9. heinäkuuta 2012

Peilikuvat

Nimetön
Nämä kynnet eivät yksinketaisesti halunneet tulla tehdyksi. Kolmen päivän taistelunkaan jälkeen lopputulos ei täysin vastaa visiotani, mutta olen tarpeeksi tyytyväinen siirtyäkseni eteenpäin. Alkuun ongelmia tuotti tasaisen pohjan aikaan saaminen, eivätkä kuviotkaan tahtoneet asettua paikoilleen itsestään. Visio oli kuitenkin niin vahva, että se oli pakko toteuttaa vastoinkäymisistä huolimatta. 

Käyttämäni Mavalan lakka oli sen verran aikansa elänyt, että kynsien valmiiksi saattaminen vaati vierailun kynsilakkaostoksilla. Mavalan lakat muuttuvat vanhemmiten paksuiksi ja huonosti levittyviksi. Rakennetta saa toki parannettua tiputtelemalla kynsilakanpoistoainetta sekaan, mutta lakkaa joutuu silti levittämään reilusti, jotta lopputuoloksesta tulee tasainen. Tämä yhdistettynä päälle levitettyyn hopeiseen lakkakerrokseen ja kuuman kosteisiin sääolosuhteisiin aiheutti sen, ettei lakka tahtonut millään kuivua. Vaikka olenkin opetellut kehittämään itselleni aktiviteettaja kynsien laiton oheen, jotta jaksan olla tarvittavat ajat paikoillaan kynsien kuivuessa, ei usean tunnin odottelu joka lakkakerroksen välissä yksinkertaisesti onnistu minulta. 

Ostoksilta tarttui mukaan muutakin kuin tuo musta lakka, mitä alunperin lähdin hankkimaan. Tehtyäni pitkään kompromisseja alus- ja päällyslakan ominaisuuksien välillä käyttämälläni 5 in 1 alus- & päällyslakalla päätin panostaa kahteen erilliseen tuotteeseen.
Uusi alus- ja päällyslakka
Kyseiseen merkkiin päädyin lähinnä purkin koon perusteella. Päällyslakka kun tuppaa olemaan usein lopussa ja mikään ei ole niin ärsyttävää, kuin sotkea hyvin onnistunut kynsi levittämällä päällyslakkaa hieman liian kuivalla pensselillä. Opin päällyslakka tarjoaa hyvin kiiltoa ja levittyi mukavasti. Aluslakan suojaavista ominaisuuksta voin kertoa vasta kun kokemuksia kertyy.

Lisäksi muutama totaalinen heräteostos tarttui mukaan. Kyseisistä merkeistä ei aiempia kokemuksia, mutta värit viehättivät kovasti.
Heräteostokset
Palataanpa takaisin päivän kynsiin:
 • Pohja: Mavala Black ja Orly Shine
 • Kuviot: Kodat laatta M75, lakat Black Pearl ja Silver
 • Strassit: Konad
Ja tälläiseen lopputulokseen pääsin. Eivät olleet ehkä kiitollisimmat kuvattavat, mutta toivottavasti kuvista välittyy edes jotakin.

Nyt niitä kommentteja kehiin. Mitä mieltä kynsistä? Entä kynsiblogistani? Tai vaikka päivän säästä. 

2 kommenttia:

 1. Kynsistä: Hienot ovat, tykkään:)
  Blogista: Kahden postauksen perusteella mielenkiinto heräsi. Laitahan sivupalkkiin lukijat-gadget, niin saat ainakin yhden julkisen lukijan:)
  Säästä: Melko harmaata on, mutta ei haittaa koska oon nukkunut koko päivän ja meen vielä jatkamaankin, sillä yövuoro kutsuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihanaa saada viimein ensimmäinen kommenttikin tänne. Kiitos positiivisesta palautteesta se kannustaa jatkamaan :)

   Sain aikaiseksi lisätä nuo lukijatkin tuonne sivupalkkiin niin pääsee ihmiset helpommin liittymään jos blogi kiinnostaa.

   Hyvää työyötä sinulle :)

   Poista