torstai 19. heinäkuuta 2012

Punaista

Tässä tulevat kynsiblogini ensimmäiset punaiset kynnet, ihme kyllä vasta viidensinä kynsinä. Punainen on lempivärini ja todennäköisesti valtaosa ikinä tekemistäni lakkauksista on ollut ainakin osittain punaisia. Siksi halusinkin tietoisesti välttää punaista, aiemmissa täällä esittelemissäni lakkauksissa, koska tiesin että punaisia kynsiä tulee varmasti olemaan vähintäänkin tarpeeksi tulevaisuudessa. Olen lähdössä reissuun pitkäksi viikonlopuksi ja siksi minulla on tänään paljon muutakin tekemistä kuin lakata kynsiä, joten päätin tehdä jotain kohtalaisen simppeliä. En kuitenkaan halunnut, että kynsistä tulee tylsät.

Pohjalakoiksi valitsin kolme erilaista punaista. Nimettömään ja peukaloon Orlyn glitteriä sisältävän punaisen lakan. Etu- ja keskisomreen Mavalan Bordeux:n ja pikkusormeen kokeilin viime viikolla ostamaani Wild & Mild:n Poison lakkaa.

Käytetyt lakat
Kuviot leimasin Konadin M57 ja M60 laatoilla. Lisäksi käytin 2,5mm ja 1,5mm pyöreitä sekä 3,5mm kyyneleen muotoisia strasseja. Päällyslakaksi laitoin sekä OPI:n top coatia että Cearsarsin pikakuivattajaa, koska halusin kunnon kerroksen päällyslakkaa isompien strassien päälle, mutta en halunnut myöskään odottaa kahta tuntia kynsien kuivumista.

Mitä olet punaisista kynsistä? Mikä on oma lempivärisi? Saa myös edelleen kommentoida blogia yleisesti tai jakaa muuten vain mieleen tulleita juttuja.

3 kommenttia:

  1. Tosi kivat kynnet. :) Punainen on mun mielestä parhaimmillaan just tollain mustan kanssa. :)

    VastaaPoista
  2. Vautsi mitkä kynnet, empä oo tälläisiä ennen nähnyt, ihanan persoonalliset (:

    VastaaPoista