tiistai 24. heinäkuuta 2012

Saman lakan monet kasvot

Hankin heräteostoksena viikko pari takaperin Viva La Divan vaalean glitterlakan. Aikani kuluksi testailin sitä color wheelille eri väristen lakkojen päälle ja huomasin miten eri väriseltä se näyttää eri pohjalakkojen kanssa.

Pelkälteen lakan hileet näyttävät lähinnä valkoisilta kun taas punaisella pohjalla glitter taittuu enemmän kultaan. Mustalla pohjalla lakka taas näyttää todella vahvasti vihreältä. Koska en omista pahemmin vihreitä lakkoja päätin hyödyntää lakan kyseistä ominaisuutta tämän kertaisissa kynsissä.

Mustan pohjalakan (Mavala) ja Viva La Divan lisäksi käytin kynsissä hopeista ja vihreää koristeteippiä ja pyöreitä 2,5mm strasseja.
Onko sinulla  kokemuksia kyseisestä tai jostakin muusta saman tyyppisestä kynsilakasta? Jos on miten tykkäät itse käyttää lakkaa? Mitä mieltä minun tekemästäni versiosta? Entä onko palautetta liittyen yleisesti kynsiblogiini?

4 kommenttia:

 1. Uuu, toi on hieno lakka! ;) Tekisi mieli hankkia, mutta onkohan liian samankaltainen Wet n Wildin Halucinaten kanssa..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)

   Kyllä toi varmmaan aika lähellä on halucinatea ainakin pelkälteen ja vaaleidenlakkojen päällä näyttää samalta (Olen kyllä nähnyt halucinatea vain kuvissa), mutta ei mitään hajua miltä halucinate näyttää tummien lakkojen päällä.

   Poista
  2. Tajusin muute et en ooo koskaan kokeillut sitä tummien lakkojen päälle :D Vois joo kokeilla ennenku hankkii tota toista ;)

   Poista
  3. :D kerro miltä näytti ku oot kokeillu.

   Poista