maanantai 16. heinäkuuta 2012

Ilotulitus

Edelliset lakkaukset olivat jo hieman kuluneet perjantaina, mutta sinnittelin niillä vielä viikonlopun mökkireissun yli. Eilen ne saivat kyytiä ja tänään sain viimein uudet lakat laitettua. Tämän idean taustalla ei ole mitään sen kummempaa tarinaa. Tuli vain kynsivisioita pohtiessa mieleen, että ilotulitus voisi olla hyvä inspiraation lähde. Suurimmaksi ongelmaksi näitä toteuttaessa muodostui se, että mikä olisi paras väri ilotulitukselle. Päädyin lopulta violettiin, koska se näkyi hyvin tummalla pohjalla. Pohjalla käytin Viime viikolla postin mukana tullutta Color Club:n Naughtygal Navy -lakkaa. Lakka oli koostumukseltaan aika ohutta, mutta hyvin värikylläistä. Yksi kerros olisi melkein riittänyt. Päädyin kuitenkin kahteen, koska halusin täysin peittävän tuloksen. Ohuen koostumuksen vuoksi meinasi hieman valua kynsinauhoille, mutta muuten levittyi hyvin. Jostain syystä lakan haju toi itselle mieleen punaviinietikan. Kuvat hieman vääristävät väriä, lakka on tosiaan hyvin tumman sininen eikä musta. Tosin sinisyys näkyy oikestaan vain päivän valossa. Hämärämmässä näyttää mustalta ihan livenäkin.  
Käytetyt lakat


Ilotulituskuviota tehdessä käytin Orlyn ohutta sivellintä ja Claire's Cosmetics:n hopeista sekä violettia hilelakkaa.Välillä tuntui kyllä turhalta käyttää ohutta sivellinta, koska hilelakat eivät muodosta niin selkeää kuviota kuin tasavärinen lakka. Tuli vähän sellainen fiilis, että yhtä siistiin lopputulokseen olisi päässyt roiskimalla lakkaa pullon omalla sudilla. Lopuksi lisäsin vielä muutamia strasseja korostamaan räjähdystä.
Suti
Tälläiset niistä sitten tuli:

 Käytetyt tuotteet:
  • Lakat: Color Club Naughtygal Navy, Clare's Cosmetics
  • Strassit: Konad 1,5mm
Lisäksi haluan esitellä, mitä posti toi tällä kertaa tullessaan. Viime aikoina kynsitarvikkeiden ostelu on ehkä hieman karannut käsistä, kun on loman takia ollut hieman liikaa aikaa roikkua erinäisissä nettikaupoissa. Tällä kertaa posti toi mukanaan Cesarsshopista tilaamani Magneettilakan, pikakuivattajan, 2,5mm strasseja, punaista koristenauhaa, höyhenen ja Color Wheelin.
Magnetic Force -lakka ja pikakuivattaja
Pikakuivattajaa kokeilinkin jo tämän kertaisille kynsille. Kyllä sillä tuntui jotain vaikutusta olevan, tosin Color Clubin lakka tuntui itsessäänkin olevan aika nopea kuivumaan. Cesarsin pikakuivattaja on samalla päällyslakka. Se on kuitenkin kohtalaisen ohuen tuntuista päällyslakaksi, ainakin kun kynnellä on strasseja.

2,5mm strassit
Color Wheeliä käytän usein eri lakkojen yhteensopivuuden ja uusien tekniikoiden kokeiluun. Tällöin ei tarvitse käyttää omaa kynttä koekaniinina.
Color Wheel, koristenauha ja höyhen
Sellaista tänään. Mitä mieltä ilotulitus kynsistä? Saa myös edelleen kommentoida kynsiblogiani ihan yleisestikin tai jakaa mitä ikinä mieleen juolahtaa.

4 kommenttia:

  1. Ensivisiitillä blogissasi ja liityin heti lukijaksi=)

    Ilotulitukset on kauniit, tykkään noista väreistä ja strassit sopii niihin tosi hyvin!

    VastaaPoista
  2. Ihanan väriset ilotulitus kynnet :)

    VastaaPoista