keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Ensimmäinen Inkki Pinkki tilaukseni

Eilen postista pöllähti paketti Inkki Pinkistä. Tulee kyllä olemaan viimeinen paketti hetkeen, vähän turhan paljon tullut tilailtua ja osteltua viime viikkojen aikana. Tämä oli ensimmäinen kerta kun tilasin Inkki Pinkistä mitään ja täytyy sanoa, että hyvä vaikutelma jäi.

Nettisivut olivat selkeät ja tuotteen suhteellisen edullisia. Valikoima ei ole kauhean laaja, mutta sisältää paljon kivoja juttuja. Toimitus saapui nopeasti sisältäen kaikki tilaamani tarvikkeet ja niiden lisäksi alla näkyvä violettia glitteriä sisältävä pussi, jonka kylkeen oli teipattu sievä viesti: "Kiitos". Aika somaa ainakin minun mielestäni ja tykkään tämän lisäglitterin väristä kovasti.

Kiitosglitteri
Varsinainen tilaukseni sisälsi vihreäitä ja punaisia microhelmiä, bufferviilan, mustaa glitteri pölyä, kyyneleen muotoisia strasseja ja kymmenen eri väristä koristeteippiä. Eiköhän näillä kikkaile taas vähän aikaa.

Microhelmet
Bufferviila
Musta glitteri
Kyynelstrassit
10 koristeteippiä
Mitä mieltä olet tilaamistani tuotteista tai Inkki Pinkistä? Entä oletko sitä mieltä, että ostopostaukset ovat mukava juttu kynsiblogissa vai lukisitko mieluummin pelkästään uusista lakkauksista?

3 kommenttia:

  1. Ostopostaukset ovat ns. hiljainen pakko kynsiblogeilla, koska onhan aina kiva esitellä, mitäs sitä onkaan tullut ostettua :D Mua himottaa hyvin paljon nuo kissansilmät/tipat/kyyneleet, mutta enpä ole vielä saanut aikaiseksi tilata niitä mistään :)

    VastaaPoista
  2. Ostopostaukset on mun mieleen, koska siitä saa uusia vinkkejä. Niinku en niitä kiusauksia löytäis ihan ominkin avuin... ;D
    Inkki Pinkkiä en oo vielä kokeillut. Niillä on käsittääkseni myymälä jossain Hyvinkäällä, jos oikein muistan. Jossain blogissa oli postaus sieltä.

    VastaaPoista