keskiviikko 1. elokuuta 2012

Epäonnistumisia ja pikamanikyyri tarroilla

Suuret olivat suunnitelmat kun eilen aloin lakkaamaan kynsiä. Oli vähän turhankin monimutkainen visio toteutettavaksi arki-iltana työpäivän jälkeen ja keskittymiskykykin oli vähän hukassa. Eihän siitä näillä eiväillä sitten mitään tullutkaan ja parin tunnin vääntämisen jälkeen oli pakko luovuttaa ja keksiä jotain muuta. Koska nukkumaankin piti päästä, päätin tehdä jotain nopeaa.
Tarrat ovat helppoja, joten päädyin niihin. En ole pitkän aikaan käyttänyt tarroja, sillä jossain vaiheessa niitä tuli käytettyä niin paljon, että kyllästyin niihin ihan totaalisesti. Nämä kyseiset tarrat löysin ihan vähän aikaa sitten Seppälästä. Ne oli pakko saada, vaikka en tarroja enää kauheasti käytäkään, koska olivat niin ihanat.

Eipä tämä tarramanikyyrikään mahtavasti onnistunut kun sen verran kiireellä lätkin ja tarrojen reunat meinaa nousta sen verran ettei varmaan kauan kynsissä pysy, mutta tulipahan tehtyä. Viikonloppuna sitten jotain luovempaa.

Mitä mieltä kynsistä? Tykkäätkö itse käyttää tarroja? Entä mikä on sinun valintasi niinä päivinä kun kynsien laitto ei suju? 

1 kommentti:

  1. Itse olen käyttänyt tarroja tasan kerran omissa kynsissä. Ne ei vain jotenkin innosta.. ;D

    Jos ei meinaa syntyä mitään hyvää, niin päädyn yksivärisiin kynsiin tai jonkinlaiseen ranskisvariaatioon :)

    VastaaPoista