keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Ranskalainen vesimarmorointi

Näin alkuun haluan kiittää ihmisiä, jotka ovat uskaltautuneet lisäämään itsensä kynsiblogini lukijoiksi.

Sitten päivän kynsiin. Koska edelliset kynnet toteutuvat useamman päivän taistelun tuloksena, olin jo kohtalaisen kyllästynyt niihin saatuani ne valmiiksi. Näin ollen ja koska olen lomalla ja koska ulkona sataa kaatamalla päätin pistää lakat vaihtoon jo nyt.

Posti muisi minua tänään paketilla, joka sisälsi Cesarsshopista tilaamani konadin M84, M57 ja M28 laatat, XL-kuvalaatan OB-J sekä Color Clubin Naughtygal Navy -lakan. Lisäksi heinäkuun tilaajalahjana pakettiin oli sujautettu varvassormus.
Uudet laatat ja heinäkuun tilaajalahja (varvassormus)
Color Club Naughtygal Navy
Alkuperäinen suunnitelmani olikin hyödyntää näitä uusia laattoja. Hyvin pian kuitenkin totesin että visio joka minulla oli, vaatii vielä hieman hiomista ja päätinkin toteuttaa toisen mielessäni olleen idean. Tai oikeastaan useamman idean. 

Jo pidemmän aikaa laatikon pohjalla on poltellut Essien herkullisen violetti Sexy Divide -lakka. En ole kuitenkaan keksinyt millaiset kynnet sillä tekisin. Aloitettuani oman blogin olen alkanut ahkerammin lukemaan myös muiden ihmisten kynsiblogeja. Muutaman päivän sisällä olen törmännyt niin moneen upeaan ranskalaiseen manikyyriin ja vesimarmorointiin, että halusin itsekin tehdä jotain näillä tekniikoilla. Nämä kaikki kolme elementtiä onnistuin yhdistämään ranskalaiseen vesimarmorointiini.
Käyttämäni lakat
Vesimarmorointia olen kokeillut tasan kerran aikaisemmin ja se kokeilu loppui lyhyeen. Ensimmäinen kynsi sujui hyvin, mutta yritettyäni saada toista kynttä onnistumaan noin kymmenen kertaa, päätin luovuttaa. Sen lisäksi etten saanut kuviota osumaan nätisti, inhottavaa oli se, että koko sormi sotkeentui kynsilakkaan kynttä marmoroidessa.

Edellisestä kerrasta viisastuneena valitsin marmorointia varten pienemmän astian. Näin veden pinnalle tiputettu lakka ei leviä niin suurelle alueelle ja kuviosta oli helpompi saada siisti. Shottilasi osoittautuikin oivaksi valinnaksi marmonointi astiana. 

Saadakseni marmoroinnin tarttumaan vain kynnen kärkeen, suojasin muun kynnen maalarinteipillä. Siinä teippailessani keksin teipata piiloon myös suurimman osan sormestani, jolloin marmoroinnin jälkeinen puhdistusoperaatio helpottui huomattavasti. Lopuksi lisäilin vielä strasseja nimettömään ja peukaloon.  

Ja tälläiset niistä tuli. En osannut päättää noiden kolmen  kuvan välillä joten pistin ne kaikki.
Kynsissä käytin:
 • Marmorointi: Essie Sexy Devide, Viva La Diva 84, Mavala Black Velvet
 • Strassit: Konad
 • Base & Top Coat: OPI
Mitä mieltä olette ranskalaisesta vesimarmoroinnista? Entä mikä on suhteenne vesimarmorointiin noin yleensä? Tai onko muita ajatuksia mitä haluisit jakaa?

8 kommenttia:

 1. Mä oon vesimarmoroinut tasan yhden kerran. Ihan ok jälkeä sain aikaiseksi eka yrittämällä, mutta homman sotkuisuuden takia en ihan innostunut. Ehkä joskus pitää ottaa uusiksi, mutta ei vielä vähään aikaan:D
  Kiva ranskis muuten:)

  VastaaPoista
 2. Kiitos :)

  Juu, onhan se aika läträämistä. Se kyllä tosiaan vähän auttoi kun teippas suurimman osan sormesta piiloon. Ei ollut niin kauhea siivoaminen lopuksi. :D

  VastaaPoista
 3. Mun on kans pitäny kokeilla tota kärkien marmoroimista, mut nyt ei kyllä onnistu kun on kynnet niin lyhyet :D
  Oon vesimarmoroinu pari kertaa ja ihan hyvin onnistui toisella kertaa. Kannattaa kokeilla sormien suojaamiseen kynsinauhaöljyä tai huulirasvaa, jos ei teippailla jaksa :)

  Ja kivanoloinen blogi muuten, tervetuloa kynsiblogimaailmaan! :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)

   Tota öljyämistä tartteekin koittaa ens kerralla kun tekee vesimarmoroinnin.

   Poista
 4. Kivasti onnistuit :) Mä en ole vesimarmorointia koskaan kokeillut..Ehkä pitäisi joku päivä kokeilla millaisen sotkun saan aikaan :D

  VastaaPoista
 5. Ihanan värinen vesimarmorointi! Kiva nähä, että ees joku onnistuu vesimarmoroinnissa! Oon tehny vesimarmorointeja jonkun verran, ikinä en ite oo ollu tyytyväinen tulokseen, ehkä se on liian sotkusta hommaa mulle :) Sun blogis on tosi kivan olonen toivottavasti jatkat pitkään tätä+liityin lukijaks;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon palautteesta :) kyllä pyrkimys on tehdä tästä blogista pysyvä harrastus. Toivottavasti vaan aikaa riittää vielä sittenkin kun lomat on ohi. Toisaalta kyllä mä yleensä ainakin jonkin verran löydän aikaa kynsien laitolle, niin ei tämä nyt niin hulluna lisää aikaa vie, että niistä lisäks pitää blogia :)

   Poista
 6. Sinulle ois haaste: http://teannanpaikka.blogspot.fi/2012/07/mansikkaista.html

  VastaaPoista