tiistai 1. syyskuuta 2015

Mysteeripussi ja muita ostoksia

Nena Sofia esitteli jokunen aikaa sitten blogissaan Norway Nailsilta tilaamaansa Grab Bagia ja idea kuulosti niin kivalta, että tilasin samalta istumalta oman sellaisen. Mystery Grab Bag on siis paketti, joka sisältää vähintään viisi sattuman varaisesti valittua indielakkaa. Lakat ovat ns. kakkoslaatua eli niissä voi olla esimerkiksi virhe etiketeissä, sotkeutunut pullo, puutteellinen suti tai niillä on voitu tehdä swatcheja. Ainakaan omista lakoistani, en kyllä keksinyt mikä vika niissä pitäisi olla, joten voisin sanoa että "puutteet" ovat ainakin omassa tapauksessani hyvin pieniä. Mysteeripaketin lisäksi tilaukseen päätyi pari muutakin ihanuutta, sillä Norway Nailsilla on aivan ihana valikoima erilaisia indielakkoja. 


Tilauksella kesti noin viikko saapua, mikä on mielestäni hyvä tahti, kun tilaa muualta kuin suomesta. Tilaus saapui kahdessa isossa kirjekuoressa, jotka eivät mahtuneet postilaatikosta sisään. Olin niin innostunut kun näin postin lapun saapuneesta isosta kirjeestä, että en tajunnut selata loppuja posteja läpi ennen kuin riensin postiin. Olinkin hieman ihmeissäni kun avasin pakettia ja sieltä löytyi vain puolet tilauksestani. Asia selvisi kuitenkin pian kun löysin toisenkin kirjeen saapumisilmoituksen ja vierailtuani uudelleen postissa sain kotiutettua loputkin tilauksestani.


Kirjekuoren sisältä paljastui kaunis lahjapaketti. Tämä ei siis ollut pelkästään mysteeripussin ominaisuus, vaan myös toisessa kirjekuoressa saapuneet muut lakat oli pakattu samoin. Omasta mysteeripaketista paljastui kuusi lakkaa: NailNation 3000 - Carpe Diem, Cupcake Polish - Apartment 4B, Ellage - Heaven Must Be Missing An Angel, Love Angeline - Plankton, Femme Fatale - Dream Bough sekä Miss Ashleigh - Hot Flush. Lakoissa on nähtävissä ihana väriteema ja niiden valitsijalla on selkeästi ollut hyvä värisilmä. 


Hot Flushin kanssa jouduin tekemään hieman salapoliisityötä, sillä lakkapullosta ei löytynyt nimeä ollenkaan. Norwaysin sivuilta värejä vertailemalla totesin, että sen on pakko olla Hot Flush ja sain asialle varmistuksen kokeilemalla oliko lakalla asiaan kuuluva termoefekti. Varsin positiivinen yllätys, että lakkojen seasta löytyi myös tällainen efektilakka. Nimikin on aika hauska termolakalle. Norwaysin sivuilla lakkaa kaupitellaan sloganilla: "Menopause has never been so glamorous!".


Tilaukseni ei tosiaan rajoittunut mysteeripussiin, vaan niiden lisäksi tilasin Picture Polishin Ariel's Talen, Pretty Seriosin Phantom Planetin ja Atomic Brainin sekä yhden leimaus laatan. Ariel's Tale on lakka, jota olen himostellut jo pitkään muiden blogeissa. Lakka on uskomattoman kaunis ja lisäksi se saa minulta lisäpisteitä nimestä. Ariel on lemppari Disney-prinsessani, koska olen itsekin punapää. Jostain syystä tämä lakka tosin kulki päässäni nimellä Ariel's Tail ja olin jopa hieman pettynyt kun viimein tajusin, että tarinahan siinä nimessä on eikä pyrstö :D 


Pakettiin oli tilaamieni tuotteiden lisäksi sujautettu näytepullo OPI:n hand & body lotionia. Kiva lisä tilaukselle. Kaiken kaikkiaan hyvä kokemus tästä verkkokaupasta ei voi kuin suositella :)

Oletko itse tilannut Norway Nailsilta? Onko tuttuja lakkoja?

8 kommenttia:

 1. Ää, munkin pitää ehkä tilata tuommonen mysteeripaketti. Paljonko oli muuten postarit tuolla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ehdottomasti tilata :) postit on 45 norjan kruunua elikkä noin 4,80 euroa.

   Poista
 2. Eikä, ois ihan huippu tollanen mysteeripaketti! Harmi vaan, että ehkä pikkasen kallis tähän saumaan. Mutta jossain kohtaa vois tilata kyllä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, tosi kiva idea tämä! eiköhän noita tuolta vielä tulevaisuudessakin saa :)

   Poista
 3. Ihana paketti! Tuon Hot Flushin haluan nähdä pian kynsillä, oon ihan rakastunut omaan Miss Asleighiini ja taidan haalia tältä merkiltä melkoisen läjän lakkoja jos laatu yleisesti vastaa swatchaajien mielipiteitä ja oman pulloni laatua :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Hot Flushia olen kokeillut vasta tikulle. Siihen tuntui ihan kivalta levitellä. Pitää koittaa tämäkin saada pian kynsille, on vaan niin monta muutakin lakkaa jota hinkuan kynsille, että katsotaan missä välissä on tämän vuoro :)

   Poista