perjantai 18. syyskuuta 2015

Termotrio 1

Nyt jatkuu ihastuttavien Dance Legendin termojen esittely. Tänään esittelyvuorossa termotrio 1, jolla on siis yhteensä kolme eri väriä lämpötilan suhteen: vaalean sininen, violetti ja tummempi violetti. Tämä oli itseasiassa kynsillä jo jonkun aikaa sitten. En vain ole saanut aikaiseksi tehtyä niistä postausta aiemmin.


Termotrio 1 oli hieman haastavampi levittää kuin sisarensa 170. Lisäksi kaljuja kohtia meinasi jäädä herkästi. Kynsillä on kuvissa kolme kerrosta lakkaa. Pienistä levityshaasteista huolimatta tykkään lakasta kovasti ja värinvaihtoefekti on mielestäni todella kaunis. Onnistuin jopa vangitsemaan kuviin kaikki kolme sävyä.


Mitäs tykkäät? Omistatko Dance Legendin Termoja?

8 kommenttia:

 1. Nätti. Vaikka en kauheesti noista välitäkään... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset :) mä taas oon näistä ihan fiiliksissa :D

   Poista
 2. En ehkä osaisi itselleni lakata näitä termoja, mutta kuvissa ne kyllä näyttää tosi kivoilta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset! :) Onhan näillä tosiaan huonotkin puolensa, kun tulee rajuja lämpötilan vaihteluita esim. tulee kylmästä ulkoa sisään, pesee käsiään tai ottaa kahvikupin käteen niin voi olla hetken omituisia värikokonaisuuksia. Tyyliin osa kynsistä muuttunut osa ei tai epämääräisiä länttejä kynsillä, mutta toistaiseksi kukaan ei ole huomauttanut :D

   Poista
 3. Oih mikä kaunotar ♥ Vitsit, mä niin haluaisin näitä itsellekin !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tämä kyllä ihana :) Voin ehdottamasti suositella!

   Poista
 4. Alan myös pikkuhiljaa lämmetä näille! Kaunista! Mua aina mietityttää että toimiiko ne kun en pidä itselläni niin kauheen pitkistä kynsistä mutta hyvin noi sulla näyttää pelittävän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset! Vähän tarvii olla vapaata kasvua jos haluaa eri värisen kärjen, mutta ei tähän mitään superpitkiä kynsiä tarvita :)

   Poista