tiistai 22. syyskuuta 2015

Apartment 4B

Piti lakata kynnet kiireessä joten päädyin yksiväriseen lakkaukseen. Lakaksi valitsin yhden ihanuuksista joka tuli Norway nailsilta tilatun mysteeripussin mukana. Kyseessä on Cupcake Polishin Apartment 4B, joka on todella mielenkiintoinen tuttavuus ja nimenomaan siis positiivisessa mielessä. 


Koostumus oli aika jännä, eikä peittävimmästä päästä. Pullossa lakka näyttää kohtuullisen peittävältä, mutta levittäessä totesin sen pohjan olevan aika jellymäinen. Kerroksia tarvittiin neljä peittävään lopputulokseen ja silti kuivuessaan kärki jäi hieman sen oloiseksi että lakka on kutistunut. En tosin panostanut kärjen sinetöintiin niin paljon kuin olisi voinut. Yleensä vetäisen kärjen erikseen vain yhden kerroksen yhteydessä, mutta tämän lakan kanssa olisi varmaan kannattanut tehdä se joka kerroksella.

Sitten päästään niihin ominaisuuksiin mitkä tekevät mielestäni lakasta kiehtovan. Ensinnäkin se on uskomattoman upean näköinen. Jellymäinen pohja ja erilaiset glitterit tekevät siitä todella kauniin katsella. Kuvani ei tee oikeutta sen kauneudelle, mutta tulin käyttäneeksi useamman tovin näiden tuijotteluun. Lisäksi positiivista oli lakan pysyvyys. Se tuntui pysyvän kynsillä kuin tauti. Poistin lakat viidentenä päivänä ja silloin ne näyttivät oikeastaan samalta kuin lakkaamisen jälkeen: ei minkäänlaista kulumaa kärjissä. Huomioon ottaen vielä, että noina viitenä päivänä harrastin aktiviteetteja, jotka yleensä aiheuttavat lakkojen lohkeilua kuten esimerkiksi kävin tallilla. Ihan helpoimmasta päästä tämä ei ollut tosin myöskään poistaa, mutta siitä lisää myöhemmin.

Lakkausten suhteen hieman ankeita postauksia tulossa, koska en ole kiireen ja flunssan vuoksi oikein saanut kunnon lakkauksia aikaiseksi. Lisäksi syksy saavutti kynnet viimein ja ne on tosi huonossa hapessa. Jo tämän postauksen kuvassa näkyy selkeä lyhennys ja lisää on luvassa, sillä oikein etusormen kynsi lohkesi juuri lisää. Postaustaukoa tuskin on kuitenkaan tiedossa ainakaan vielä, koska mulla on mielessä kaikennäköistä muuta kynsiin liittyvää mitä haluan teidän kanssa jakaa.

Mitä tykkäät lakasta? Omistatko tämän tai muita Cupcake Polishin lakkoja? Oletko sinä kokenut niissä verrattaen hyvän pysyvyyden?

8 kommenttia:

 1. Tosi kaunis lakka! Sopii ihan täydellisesti sitten, kun ei ole aikaa koristella tai tehdä ihmeitä. :)

  VastaaPoista
 2. Vau, onpa nätti lakkaus! Ja oho miten huiman hyvin se pysyi, mielenkiiintoista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä varsin ihastuttava :) Niimpä, kertakäyttämältä ei voi kyllä sanoa onko todella lakan ominaisuus vai oliko joku olosuhteiden oikku tämä pysyvyys. Toisaalta tuli kyllä tehtyä ihan normi juttuja ja myös juttuja mitkä normisti kuluttaa lakkausta paljon, mutta ei voi silti olla varma. Täytyy tarkkailla asiaa kun seuraavan kerran pistää kynsille.

   Poista