perjantai 25. syyskuuta 2015

Essie Leave No Trace: toinen mahdollisuus ja uusi pettymys

Testailin joku postaus sitten ekaa kertaa Essien Leave No Trace glitterkynsilakanpoistoainetta, enkä ollut kovin vakuuttunut. Alkaessani poistaa viimeksi kynsillä ollutta Cupcake Poslishin Apartment 4B:ta ajattelin kokeilla tuotetta uudelleen. En vakuuttunut tälläkään kertaa. Kynsillä oleva Apartment 4B sisältää paljon glitteriä, mutta ei ole kuitenkaan täysglitterlakka (liekö sellaista termiä edes olemassa), siksi toivoin että poistaminen voisi sujua paremmin tällä kertaa.


Aloitin kokeilemalla taas ohjeen mukaisella vaikutusajalla ja lopputulos oli vähän parempi kuin viimeksi, mutta ei missään tapauksessa hyvä.


Tämän jälkeen kokeilin lisätä ainetta kynnelle enemmän kuin ohjeessa ja pidensin vaikutusaikaa. Toimi taas vähän paremmin, mutta ei kuitenkaan edelleenkään hyvin.


Lopuksi kokeilin oikein reilulla kerroksella sekä viiden minuutin vaikutusajalla ja tein samalla vertailun perinteiseen foliomenetelmään. Tässä testissä Leave No Trace toimi vähän paremmin, mutta tällaisella vaikutusajalla ja aineen lutraamisella alkaa vaivakin olla perinteistä menetelmää vastaava. Lisäksi tällaisessa lakassa irtoamiseen vaikuttaa aika paljon se että kunka paljon glittereitä ensimmäiseen kerrokseen kynttä vasten on päätynyt lakkauksen yhteydessä, joten voi olla että johtuu siitäkin tuo ero.


Yhteenvetona tästä aineesta: ei poista maailman glitterlakkaongelmaa tämä. Ehkä kokeilen vielä normaalin lakan poistoon joskus, josko siihen sattuisi olemaan jotai iloa. Glitterlakat poistan jatkossakin perinteisellä foliomenetelmällä.

Keksiiköhän joku joskus ratkaisun glitterlakan poisto-ongelmiin?

4 kommenttia:

 1. No vähänkö turhia tommoset putelit..
  Mä suosin foliomenetelmää, sillä kyllä lähtee kaikki glitterit muutamalla pyyhkäisyllä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niimpä! Foliomenetelmällä on itsekin tullut tähän asti vedeltyä ja tulee kyllä jatkossakin :) vaikka tätä lakkaa sekään ei irrottanut ihan ensi yrittämällä :)

   Poista
 2. No voi kökkö, kaverini tätä hehkutti ja meinasin jo ostaa, mutta näköjään ei kannata! Foliomenetelmä on minullakin käytössä, en ole parempaa keksinyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kyllä omien kokemusten pohjalta suosittele hankkimaan. Foliomenetelmä on onneksi ihan jees, vaikka olishan se kiva jos joku keksisi joskus jonkun ihmeaineen millä irrotus onnistuisi puolessa minuutissa.

   Poista