perjantai 4. syyskuuta 2015

Nimetön ja keskisormi viuhahtaa

Viime aikoina on tullut ostosteltua uusia lakkoja suhteellisen tiheään. Heti Norway Nailsin tilauksen saapumisen jälkeen eksyin ruokakaupassa kynsilakkaosastolle, josta käteen tarttui kaksi Sally Hansenin Pearl Crush -lakkaa: Shell & Tell ja Glam Digger. Tykkäsin siitä miltä ne näyttävät pullossa, mutta näin jälkikäteen en ole ehkä ihan vakuuttunut oliko hyvä ostos.


Tällä kertaa oli hieman vaikeuksia päättää mitä kynsille lakkaisi, kun oli niin monia uutuuksia, joita halusin kokeilla. Norway Nailsin tilauksesta kotiutin viimein myös ensimmäisen pitsikuvioisen leimauslaattani (EDM01), joten päätin hyödyntää sitä. Lisäksi keräsin miellyttävän väriyhdistelmän uusista lakoista, joita aioin lakkauksessa käyttää. Suunnitelma kuitenkin hieman eli vastoinkäymisten myötä. Alunperin tarkoituksena oli lakata yksi kynsi kokonaan Sally Hansenin Pearl Crush Shell & Tell:lla, mutta koska se ei ole yhtään peittävä ja glittereitäkin tuntui olevan harvassa, päädyin käyttämään sitä pohjalakkana leimauksille jättäen glitterit kokonaan pulloon. 


Leimauslakaksi valitsin Ellagen Heaven Must Be Missing An Angel:in ja aloitin leimausyritykset pitsikuviolla EDM01-laatasta. Ensimmäisellä yrityksellä laatalta ei noussut leimasimeen yhtään mitään. Kokeilin uudestaan. Kokeilin neljällä eri lakalla, kahdella eri leimasimella (kovalla ja pehmeällä), kahdesta eri kuviosta samalta laatalta ja näiden eri yhdistelmiä. Parhaimmillaankin sain vain pienen osan kuviosta nousemaan laatasta. Lopulta luovutin ja kaivoin esiin PB-28 -laatan ja leimasin muulla kuin pitsikuviolla. Kohtalaisen paljon kiukuttaa kun en vieläkään saanut tehtyä pitsinakukynsiä. Kertokaa miten ihmeessä saatte ohuet pitsikuviot nousemaan laatalta.


Nimettömään ja keskisormeen tein leimaukset Ellagen Heaven Must Be Missing An Angel:lla Shell & Tell:in päälle ja muihin kynsiin lakkasin Pretty Seriousin Atomic Brainin. En tiedä oliko tämä paras lakkayhdistelemä. Läheltä se näyttää kauniilta, mutta koska Heaven Must Be Missing An Angel on aika haalea, leimat eivät erotu kauempaa katsottuna, vaan kynnet näyttävät siltä kuin ne olisi lakattu jollain suht läpinäkyvällä lakalla. Suhteellisen alaston nimetön ja keskisormi värilakalla lakattujen muiden sormien joukossa näyttävät ehkä vähän hassuilta. Toisaalta tykkään kovasti etusormen ja nimettömän lakkauksesta. Voi olla että vaihdan vielä kaikki kynnet samaan kuosiin.

Näyttääkö nimetön ja etusormi nakuilta muiden kynsien seurassa? Miten saatte ohuen ohuet pitsikuviot leimattua?

6 kommenttia:

 1. Että mää repesin tolle otsikolle... :D
  Nätti lakkaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva jos onnistuin tuottamaan sulle iloa :D kannattaa keksiä otsikoita väsyneenä! Kiitokset :)

   Poista
 2. Heh, hyvin viuhahdettu, kiva lakkaus. Ohuet leimat vaatii hyvän leimauslakan joka ei kuivu turhan nopsaan ja joskus ei toimi siltikään. Kiva lopputulos näissä kuitenkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset kehuista ja vinkistä :) vielä kun löytäisi tuollaisen hyvän leimauslakan.

   Poista
 3. Voi, nämä on niin kauniit <3 Kuvissa eivät ainakaan näytä mitenkään turhan hailakoilta nuo keskisormi ja nimetön muihin kynsiin verrattuna, mutta livenä en tiedä. Jos siltä tuntuu, niin vaihda kaikkiin kynsiin tuo leima, se on tosi nätti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Nena :) Kuvissa ei näytä niin pahalta kuin livenä vähän kauempaa katsottuna. Itseasiassa vaihdoinkin jo nuo violetit lakat leimoihin :) Toimii niin paljon paremmin livenä. Tästäkin versiosta tulee varmaan kuva jossain vaiheessa.

   Poista