perjantai 11. syyskuuta 2015

Ariel's Tale

Oli taas kauhea valinnanvaikeus päättää mikä viime aikaisista shoppailuista kotiutunut uusi ihanuus seuraavaksi pääsee kynsille. Tällä kertaa Ariel's Tale vei voiton. Ensimmäinen intuitio oli tehdä lakalla glitterliuku, mutta päädyin lakkaamaan kynnet kokonaan ja lisäsin päälle leimat OPI:n Alpine Snow:lla.


Oli kyllä melkoinen kerrostaminen tasaiseen lopputulokseen pääsemisessä. Jälkiviisaana totesin, että olisi kannattanut laittaa alle joku turkoosi lakka. Silloin ihan pienen pienet aukot glittereiden välissä eivät olisi haitanneet. Lisäksi kynnen kärjet jäivät lopultakin hieman läpikuultaviksi kun isot glitterit eivät asetu kovin hyvin ihan kynnen reunaan. 


Kaiken kaikkiaan lakka on kuitenkin uskomattoman upea ulkoasultaan, eikä sitä voi kuin ihastella. Päälle leimasin lakan hengen mukaisesti PB-28 laatasta kuvion, josta itselle tulee mieleen aallokko. Yhdistelmä oli mielestäni varsin onnistunut. Kovin pitkäikäinen tämä lakkaus ei ollut, koska kärkien lievä kaljuus kaihersi itseä liikaa, vaikka ei varmaan muiden silmiin näkynytkään. Harmi sinänsä, koska lakka on aivan upea. Pitää lakata sillä pian uudelleen.


Laitatko yleensä tämän tyyppisten lakkojen alle värillisen lakan, vaikka tavoitteena onkin saada kokonaan glitterinen lopputulos?

14 kommenttia:

 1. Nätti tuo lakka ja kiva kokonaisuus! :) Aina kun joku on leimannut glitterin päälle, jään katsomaan, miten upean monipuolisesti kynnet onkaan koristeltu, kunnes tajuan, että kyseessä onkin vain yksivärinen leima. :D Jotenkin glitter alla saa leimatkin näyttämään paljon upeammilta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mee :) joo vähän samanlaisia tuntemuksia mullakin on ollut leimatuista glitterkynsistä. Ihme kyllä että näitä ei silti ole tullut juurikaan tehtyä.

   Poista
 2. Waau, todella ihastuttavat kynnet! :>

  VastaaPoista
 3. Tällasten lakkojen alle kait olisi hyvä laittaa joku muu alle mutta ite aina kerrostan itsepintasesti :) tosi nätti lopputulos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sole :) mulla ei oikein meinaa pinna riittää tuohon kerrostamiseen ja etenkin noi kärjet jäi häiritsemään.

   Poista
 4. Onpas upeat. <3 Voisi olla, että laittaisin alle cremen, jolloin ehkä kerrostamista ei tarvitsi niin paljon. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset Fani <3 Ensi kerralla aion kyllä laittaa jotain tämän alle :)

   Poista
 5. Ihana tuo turkoosi glitter-lakka, joka pilkistelee leimojen alta! <3 Kivat on kynnetkin, siis. :D

  VastaaPoista
 6. Oh miten kaunis lakkaus, tuo leima kyllä sopii täydellisesti! ♥ Itse tykkään laittaa peittävän lakan tämän tyylisiin alle, mutta aina ei voi muistaa / tajuta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos Nena :) Usein tulee itsekin laitettua jotain glitterlakkojen alle, etenkin jos peittävyys yhtään arveluttaa, mutta tällä kertaa kuvittelin jostain syystä pärjääväni ilman. Ensi kerralla laitan kyllä varmasti!

   Poista