keskiviikko 8. elokuuta 2012

Heräteostoksia ja MiMaxpaketti

Tänään saivat hiekkarantakynnet lähteä. Kestivät aika hyvin, ja nytkin lakka alkoi oikeastaan lohkeilla vain yhdestä kynnen kärjestä. Vähän haikein mielin poistin, tykästyin niihin itsekin aika paljon.  Toivottavasti ehdin vielä tehdä jonkun pikalakkauksen tänään, ettei tarvi ihan alastomilla kynsillä huomenna mennä töihin.

Kävin tänään katselemassa kaupungilla josko löytyisi nätti oranssi lakka. Ei löytynyt. Sen sijaan mukaan lähtivät OPI:n Metallic 4 Life sekä Essien Dive Bar ja Jamaica Me Crazy.

Essieltä iskin silmäni ensin Trophy Wifeen, mutta mielenkiinto siirtyi pian tuohon hieman tummempaan Dive Bariin. Hetken mietin molempien ottamista, mutta lopulta totesin, että kiintymys Trophy Wifeen taisi johtua enemmän hauskasta nimestä kuin väristä. Siinä Essie hyllyllä aloin myös miettiä pinkin lakan hankkimista, vaikka väri nostaakin hieman niskakarvat pystyyn (omilla kynsillä). Pinkkiä harkitessani spottasin Jamaica Me Crazyn, joka on sopivan kieroutuneen värinen. Se on ehkä enneminkin violetin ja pinkin väliltä kuin puhtaasti pinkki.

Ennen Metallic 4 Lifea kädessäni oli Orlyn Goth, joka on hyvin saman tyyppinen musta hileitä sisältävä lakka kuin tuo OPI. Metallic 4 Lifessa oli kuitenkin enemmän ja isompaa glitteriä, joten päädyin harakkana siihen.

Lisäksi postaan tähän samaan MiMax tilaukseni, joka saapui jo viime perjantaina. En jaksanut lauantaina yhdistää sitä kynsipostaukseen, enkä saanut erikseenkään aikaiseksi sitä esitellä. Koska aiemmin olen jo kehunut Inkki Pinkin ja Ceasarin, haluan tasapuolisuuden nimissä jakaa kokemuksen myös MiMaxista.

Mitään maata mullistavaa paketti ei sisältänyt. Tilasin nuo tarjoussiveltimet, mitkä varmaan jokainen muukin kynsibloggaaja, setin erikokoisia dottingtooleja sekä kunnon kasan color wheeleja.

Täyty sanoa, että toimi tuo MiMaxikin kuin rasvattu. Ei ollut mitään ongelmia ja pakettu puksutti ripeää vauhtia postilaatikosta sisään sisältäen kaiken mitä pitikin.

Mitä mieltä uusista lakoistani? Tilasitko tarjoussiveltimet MiMaxista? Kukaan tuskin huomaa, mutta kavensin hieman blogini kokonaisleveyttä ja tein joitakin muita pieniä muutoksia. Mietin pitäisikö vielä kaventaa. Koetko itse kapeamman vai leveämmän blogin kivemmaksi lukea?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti