sunnuntai 12. elokuuta 2012

Kanervan kukkasia ja ostoksia

Koska jo pidemmän aikaa minulla on odottanut erinäisiä kasveja prässissä päätin, että nyt on kuivakukkakynsien vuoro. Kanervan kukat eivät ehkä olleet paras valinta, sillä ne eivät prässäämälläkään mene ihan litteiksi. Tästä johtuen ne oli hieman haastavaa kiinnittää.
Pohjaksi tein ranskalaisen manikyyrin Essien Sexy Dividellä. Usein miten teen ranskalaisen manikyyrin teippien avulla, koska en ole tarpeeksi vakaakätinen suhteessa omiin vaatimuksiini kynsien siisteydestä, mutta tällä kertaa päätin vedellä vapaalla kädellä. En kuitenkaan käyttänyt kynsilakkapullon sutia, sillä se on Essien lakoissa turhan kohlo, vaan maalailin erillisellä siveltimellä. Ei se nyt ihan täydellisesti onnistunut, mutta menettelevät kuitenkin. Lisäksi kynsiin ilmestyi kuplia. En tiedä onko ongelma Ceasarin pikakuivattaja vai mikä.  

Perjantaina menin eksymään Seppälään jossa törmäsin alelaariin ja lopputulos oli että mukaan lähti kasa lakkoja.
Mild & Wild Cracked: Hestia, Gaia, Medusa ja Phoebe
Golden Rose: matte 10 ja matte velvet 105
Pretty Woman
Hinnaksi näille seitsemälle lakalle tuli vain 7e, joten ei kuitenkaan paha taloudellinen tappio. Testailin noita hieman color wheelille ja erityisen positiivisesti yllättynyt olin noista Golden Rosen lakoista. Levittyivät todella kauniisti, peittivät hyvin ja jättivät kauniin tasaisen pinnan. Cracked lakat eivät vakuuttaneet yhtä vahvasti color wheel -testissä, mutta todennäköisesti levitin vain liian paksun kerroksen. Tuo Pretty Womenin lakka on pimeässä hohtava ja vaikutti hohtavan ihan hyvin. Hieman pettymys oli se, että tumma lakka alla näytti vähentävän hohtoa merkittävästi.

Lisäksi postistakin pöllähti vielä MiMaxin tilaus, joka sisälsi kaksia erikokoisia strasseja, fimoja, China Glazen Magneetti lakan Positively In Love ja kynsilakan ohenninta. Lisäksi pakettiin oli lisätty varsinaisen tilauksen lisäksi tarroja.
Strassit ja fimot
Fimoja olen tähän asti aristellut, koska usein niillä tehdyt kynnet ovat aikamoisia pastelliunelmia ja en siksi ole kokenut niitä omaksi jutuksi. Jossain blogissa näin kuitekin (en nyt enää muista kenen saa tulla linkkaamaan, jos kuullostaa tutulta) fimokynnet, jotka oli tehty hyvin tummalla pohjalakalla ja aloin uskoa, että ei niillä ole pakko tehdä pelkkiä pastellikynsiä.

Kynsilakan ohentajaa olen kaipaillut jo pidemmän aikaa. Kokeilin tätä yhteen lakkaan ja näytti muuttuvan helposti levitettäväksi. Se ei vielä ole mikään kovin mahtava saavutus sillä samaan pääsee kynsilakanpoistoaineella, nyt lähinnä kiinnostaa se, että pysyykö lakan rakenne hyvänä vielä useammankin levitys kerran.
Kynsilakan ohentaja
Hienoinen pettymys oli kuitenkin ohentajan pullonsuu. Jos tökötti on sitä varten, että sitä kaadetaan kynsilakkapulloihin, olisi siihen mielestäni voinut kehittää sellaisen suun, että sitä on helppo kaataa kynsilakkapulloon. Nyt se on käytännössä mahdotonta ilman jonkinlaista apuvälinettä kuten pipettiä.
Epäkäytännöllinen pullonsuu
Tuota China Glazen Positively In Lovea en vielä ehtinyt kokeilla edes Color Wheelille, mutta mitä olen swatcheja siitä nähnyt, niin ihana on.
Positively In Love
 Lisäksi tosiaan tilauksen lisäksi pakettiin oli sujautettu pieni tilaajalahja. Tarroja ei hirveästi ole viimeaikoina tullut käytettyä, mutta ne ovat hyvä hätävara pikamanikyyreihin. Mielestäni nämä ovat kivan näköisiä.
Tilaajalahja
Mitä tykkäät kuivakukkakynsistä? Kupliiko teillä lakka koskaan ja jos kuplii, mistä uskot sen johtuvan? Oletko vielä joutunut Seppälän alelaarin uhriksi?

3 kommenttia:

 1. Mulla lakka kuplii toosi harvoin, mutta uskon kuplimisen johtuvan siitä, että laittaa liian paksun kerroksen lakkaa yhdellä kertaa. Laitan itse aina ohuita kerroksia, ja mulla ei kupli. :)

  Täälläpäin ei ole Seppälässä hyviä kynsilakkoja alennuksessa sitten ollenkaan, joten eipä ole sieltä tullu lakkoja osteltua.

  Mietin itekki et laittaisin kanervia prässiin, mutta mua vähän epäilytti niitte paksuus.. Jäi sitten laittamatta, mutta kivaltahan noi näyttää :)

  VastaaPoista
 2. Tosi nätit ovat nuo kynnet. :) Minulla lakka ei taida juuri koskaan kuplia, tai ainakin ainut kerta, jonka muistan tapahtui vesimarmoroinnissa ja uskon että kohdalle tuli liian paksu kerros lakkaa.

  Ja kyllä, olen joutunut joutunut uhriksi jo pariinkin otteeseen, jolloin lähti mukaan ihan mukavasti kaikkea kynsilakoista kynsitarroihin. x) Tosin omalla paikkakunnalla Seppälässä ei ole kosmetiikka tuotteita laisinkaan, joten on pitänyt kauemmas lähteä niitä metsästämään. ;/

  VastaaPoista
 3. Kiitos molemmille :)

  Tuli kyllä tosian leviteltyä aika paksuja kerroksia päällyslakkaa, juuri noiden kukkien paksuuden takia. Tarvii muistaa pitäytyä ohuemmissa kerroksissa jatkossa.

  VastaaPoista