maanantai 13. elokuuta 2012

Sexy Divide glitterpölyllä

Kanervan kukka -kynnet joutuivat lähtemään jo eilen ennätyshuonon lakan pysyvyyden takia. On saattanut jäädä öljyä kynnelle tai sitten vaan yksinkertaisesti tiskaaminen ja siivoaminen tekivät tehtävänsä. Lakka alkoi irrota kahdesta kynnen kärjestä jo sunnuntaina ja viimeinen tikki oli se, kun kiireessä onnistuin kolauttamaan kaksi kynttä niin, että lohkesivat. Oli sitten viimeistään pakko poistaa lakat, jotta pääsi tarkastamaan tuhot ja viilaamaan ne niin, ettei lisävaurioita synny. Ei kyllä loppupeleissä edes harmittanut, kun tuskin olisin niitä kuplia jaksanut kovin montaa päivää katsella.
Illalla oli sitten vielä aikaa, joten ehdin onneksi lakkailla uudelleen. Alunperin hankin Essien Sexy Dividen sen upean violetin hehkun takia, vähän huonosti se vain on päässyt kynsille ja silloinkin vain osalle kun on päässyt. En siis voinut vastustaa kiusausta levittää sitä viimein koko kynnelle, vaikka sitä juuri viime lakkauksessa käytin. Valitettavasti en saanut hyvää kuvaa pelkästä Sexy Dividestä, kun oli jo niin hämärää kun lakkailin. Saatte tyytyä kuviin lopputuloksesta.
Vaikka väri onkin upea en malttanut tyytyä pelkkään yksiväriseen lakkaukseen. Päätin koittaa miltä vaalean violetti MiMiaxin tilauksen lisänä tullut kiitosglitter näyttäisi tumman violetin lakan päällä. Kiinnitin glitterpölyn päällyslakalla ja se tarttui vähän turhankin hyvin. Vaikka odottelin aika pitkään alulakan kuivumista, glitteriä tarttui muuallekkin kuin kiinnitystä varten levitettyyn lakkaan. Ihan kivat niistä silti tuli, vain yhdessä sormessa meni vähän turhankin pitkälle.
Pelkälteen glitterpöly näyttää selkeästi violetilta ja vain hiemaan kimmaltelee vihreänä, mutta tumman violetilla lakalla se taittoi aika vahvasti vihreään, ainakin lampun valossa ja vähän hämärämmässä. Kirkkaassa auringonpaisteessa violettiuskin tuli hieman esiin. Hieman olivat haastavat kuvata ja väri ei ehkä välity täydellisesti kuvista. Alin kuva on vähän pimeä, mutta siitä välittyy ehkä hieman paremmin tuo lampun valossa ilmenevä vihreys. 

Onko sinulle käynyt usein niin että lakka tai koristeet ovat kynnellä ihan eriväriset kuin odotit? Oliko yllätys positiivinen vai negatiivinen? 

Saa myös antaa palautetta kynsiblogini ulkoasuun liittyen. Harkitsen tässä pitäisikö vielä kaventaa kokonaisleveyttä. Onko mielestäsi helpompi lukea leveämpää vai kapeampaa blogia? Muutenkin pitäisi ilmettä piristää, ainakin tonne yläbanneriin voisi kehittää kuvia tai jotain muuta eloa tuomaan.

2 kommenttia:

  1. Tosi kivat kynnet! :) Ite en ole mitään tuollaisia koristeita vielä kynsiin testannut, joten ei ole kokemusta. x)

    Mielestäni blogin mitat ovat sopivat, eivätkä ne vaikuta juurikaan blogin lukemiseen. :) Paitsi, jos teksti menee leveämmälle kuin tietokoneen näyttö. x) Ja siinä olen samaa mieltä, että tuonne banneriin voisi jotakin kuvia laittaa. ;)

    VastaaPoista