lauantai 4. elokuuta 2012

Katson autiota hiekkarantaa

Tämä idea on joutunut odottelemaan toteuttamista jo ihan liian kauan. Katsellesani ihmisten kuivakukkakynsi postauksia aloin miettimään mitä kaikkea kynsiin voisi oikein liimailla ja siitä se idea sitten lähti. 
Sopivaa hienoa hiekkaa vain ei ollut missään lähitienoilla tarjolla. Halusin silti ennemmin kerätä hiekan luonnosta kuin ostaa sen jostakin askarteluliikkeestä. Tiesin että vanhempieni kesämökin lähettyviltä tälläistä hiekkaa löytyisi, mutta mökki on kohtalaisen matkan päässä enkä itse ole sinne matkalla vähään aikaan. Niimpä nakitin äitini tuomaan minulle kynsihiekat mukanaan kun palasi mökiltä kotiin. Suostui tuomaan vaikka ehkä hieman naureskelikin kun kuuli mihin tarkoitukseen hiekkaa tarvitsin. 


Mereksi pohjalle valitsin Color Clubin Magnetic Force Electro-midnightin. Hiekan alle laitoin Isadoran Gold Sparklesia, koska tumman sinisen päällä hiekka näytti liian harmaalta. Hiekan kiinnitin päällyslakalla ja se tarttui hyvin.  Peukaloon leimasin simpukan XL-laatta OB-J:lla ja Gold Sparklesilla. Nmettömään leimasin saman kuvan Electro-midnightilla. Aiemmin olen leimannut vain Konadin erikoislakoilla, mutta hyvin tuo onnistui ihan normi lakoillakin. Erityisesti Gold Sparkles yllätti, koska se on koostumukseltaan aika ohutta, mutta kuva näkyi silti hyvin. Lopuksi lisäsin 2,5mm pyöreät strassit joka kynteen. Päälle jouduin levittämään aika monta kerrosta päällyslakkaa, että pinnasta tuli sileä.

Mitä mieltä kynsistä? Mitä kaikkea olet itse liimannut kynsiisi? Miten oma lähipiirisi suhtautuu kynsiharrastukseesi?

9 kommenttia:

 1. Upeat ja aivan mahtava idea!!! :)

  VastaaPoista
 2. Ooo, en oo koskaan tajunnu et tolleinki vois tehä.. :)) Tosi hieno idea ja toteutus! Itse olen liimaillut vain kuivakukkia (näistä luonnonantimista), ja niidenkin kohdalla toiset olivat ihan hämmästyneitä ;D

  VastaaPoista
 3. Hieno idea.Kivannäköiset kynnet.

  VastaaPoista
 4. Hauska idea, simpukka kruunaa koko homman :)

  VastaaPoista
 5. Nää on ihan mielettömän upeet!

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaikille kommenteista :)

  VastaaPoista
 7. On kyllä aivan ihanat, ja tosi hauska idea!

  VastaaPoista