perjantai 1. huhtikuuta 2016

Punaista punaisella

Sain Born Pretty Storelta aiemmin esittelemäni leimauslakan lisäksi testiin kaksi muutakin leimauslakkaa. Olen kovasti tykästynyt näihin BP:n leimauslakkoihin ja siksi hamstrailen jatkuvasti uusia värejä. Tällä erää kokeiluun pääsi punainen leimauslakka. Olin niinkin luova, että päätin leimata sen hieman toisen sävyisen punaisen päälle. 


Leimauslakka toimi yhtä luotettavasti kuin aiemmat kollegansa ja leimailussa ei ollut ongelmia. Olisin ehkä toivonut että leimat olisivat näkyneet paremmin, mutta ei se sentään täysin yllätyksenä tullut että leimat eivät saman värin päältä varsinaisesti hypänneet silmille.


Kuvaamisen kannalta arvasin nämä hieman haastaviksi, mutta sain kuin sainkin leimat edes jotenkin näkymään kuvissa. Tavallaan tykkäsin näistä, mutta jotenkin punainen punaisella tuntui jälkikäteen jokseenkin tyhmältä idealta. Toivotaan että ensi kerralla luovuus kukkii enemmän.


Mitä tykkäät punaisesta punaisella?

* Leimauslakka on saatu Born Pretty Storelta. Koodilla ELVK31 saat 10% alennuksen kaikista Born Pretty Storen Nailart -tuotteista.

10 kommenttia: