perjantai 8. huhtikuuta 2016

Mustaa ja violettia

Nyt pääsi testiin tällä erää viimeinen Born Pretty Storelta saatu leimauslakka. Päätin leimata sen mustan päälle, koska halusin nähdä kuinka hyvin se pärjää tumman värin päällä. Hyvinhän se näkyi. 


Leimauslakka toimi kaiken kaikkiaan hyvin. Tosin jäljessä näkyy, että kyseessä on niin sanottu arki-illan ihme. Ihan hirveästi ei tullut keskityttyä kohdistamiseen tai muuhunkaan huolellisuuteen kun oli kiire saada lakkaus valmiiksi, että pääsi nukkumaan.


Lopputuloksesta tuli pienestä huolimattomuudesta huolimatta aika kiva ja viihdyin näissä varsin hyvin.

Mitä tykkäät? Leimaatko usein mustan päälle?

* Leimauslakka on saatu Born Pretty Storelta. Koodilla ELVK31 saat 10% alennuksen kaikista Born Pretty Storen Nailart -tuotteista.

10 kommenttia:

 1. Tosi nätit kynnet! Ensin katoin, et pohjalla olis ollu violettia eikä mustaa. Toimii.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia mmgri :) heh, joo usein onkin värit noin päin, mutta kiva että löytyy tällaisia leimalakkoja joilla voi tehdä toisinkin päin.

   Poista
 2. Hienot leimaukset! Leimauslakka toimii erinomaisesti, violetti leimaus näkyy selkeästi mustan päällä :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tintti! Joo tosi hyvin suoriutui leimauslakka tästä testistä :)

   Poista
 3. Upea tulos mustan lakan päällä, hienot!

  VastaaPoista
 4. Hyvä yhdistelmä! ♥ Ja oikein mainion oloinen tuo leimauslakka, todella kivaa jälkeä sait sillä aikaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nena <3 Tosi hyvin toimi tämä ja niin on kyllä toiminut muutkin BP:n leimauslakat. Näitä ei voi kun suositella :)

   Poista
 5. Tämäleimasi näköjään todella hyvin mustan päälle. Mä en yleensä edes uskalla lähteä leimaamaan mustan päälle. =) Musta ja violetti on muuten juuri sellainen yhdistelmä, josta mä pidän =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tosi hyvin toimi. Olen muitakin PB:n leimauslakkoja kokeillut mustan/tumman lakan päälle ja hyvin ovat toimineet ja varmasti löytyy hyviä leimauslakkoja muiltakin valmistajilta. Normilakalla en välttämättä kokeilisi kun vaatii kuitenkin aika pikmenttisen lakan että onnistuu :)

   Poista