maanantai 28. maaliskuuta 2016

Epäkuvauksellinen tuherrus

Uskokaa tai älkää tämä lakkaus näytti livenä ihan kivalta (ainakin omasta mielestä). Kuvissa jostain syystä ei paista silmään muuta kuin piirrelmien epämääräisyys ja niiden alla oleva glitterlakka kuulta läpi ihan liikaa. Harkitsin jo hetken julkaisenko näitä ollenkaan, mutta kai sitä saa epäonnistumisiakin jakaa.


Kuten pari postausta sitten kerroin onnistuneeni metsästämään itselleni viimein Essencen Tattoo linerin. Sitähän piti toki myös kokeilla, joten ei muuta kuin tuhertelemaan. Piti vain vähän kokeilla, mutta päädyinkin tekemään ihan kunnon lakkauksen. Lopputulokseen en ollut ihan täysin tyytyväinen, mutta kyllä näillä pari päivää mentiin.

"Nakut" osat pohjustin uusimmalla suosikillani eli Essencen Powdery Rosella. Tattoo linerin alle päätin laittaa Essencen Sparkles In a Bottlea ja aksenttikynsiin valikoitui lakat käyttöön 365 -haasteen inspiroimana turhan kauan sitten viimeksi kynsillä ollut OPI:n Metallic 4 Life.


Metallic 4 Life oli muuttunut melkoiseksi puuroksi, eikä sen levittäminen ollut todellakaan helppoa. Se on kuitenkin niin kaunis kynnellä, että en malttaisi siitä luopuakaan. En usko että ohenninkaan tekee enää ihmeitä, kun olen sitä jo tähän useamman kerran lisännyt. No nyt kun olen saanut sen taas kerran käyttöön, voin sanoa että kyllä sillä pystyy vielä lakkaamaan ja hillota sitä taas jokusen vuoden laatikossa.

Tattoo liner -kuvion ei ollutkaan tarkoitus esittää mitään strukturoitua kuviota vaan olla vapaalla kädellä piirrelty abstrakti viivaverkosto, mutta kuvissa se näyttää lähinnä viisivuotiaan tuherrukselta. Aina ei voi voittaa, mutta Tattoo liner vaikutti kuitenkin ihan mielenkiintoiselta tuttavuudelta. Seuraavaksi pitäisi varmaan opetella piirtämään, kun tuntuu että millään välineellä ei onnistu nämä käsinkoristelut.

Oletko jo kokeillut Tattoo lineria? Oletko menettänyt lempilakkojasi puuroutumiselle?

6 kommenttia:

 1. Nämähän on aivan ihanat! ♥ Ja tuo tattoo liner on kyllä aika hankala hallittava, ainakin mun mielestä kun olen siveltimeen tottunut :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Nena :) jotenkin mä onnistun aina kuvittelemaan että jos mulla olis täydellinen sivellin tai täydellinen sivellin niin sitten se piirtely olis helppoa, mutta ylläriylläri välineet ei taaskaan tehnyt mestaria :D

   Poista
 2. Näistä tuli heti mieleen sellaiset perhosensiipikynnet! Tosi hyvin olet onnistunut käsin piirtämään kuvion.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Gemma! joo totta, muistuttavat vähän perhosen siipiä. Mietinkin että jotain näistä tulee mieleen, mutta en saanut päähäni että mitä, ehkä se oli perhosen siivet :)

   Poista
 3. Mäkin ostin tuon Powdery Rosen, on se kyllä aika söpönen! Tosi kiva ranskislakka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen itsekin todella tykästynyt siihen, on se vaan ihana :)

   Poista