perjantai 22. huhtikuuta 2016

Perusranskis

Päätin pitkästä aikaa tehdä ihan perinteisen ranskalaisen manikyyrin. Tämä lakkaus tuli tehtyä reissussa, eikä lakkojen pakkaaminen mennyt ihan putkeen. Sen vuoksi ei ollut mitään aluslakkaa pistää alle, vaan tein rankiksen suoraan paljaalle kynnelle ja laitoin vain pikakuivattajaa päälle.


Aluslakattomuudessa oli puolensa ja puolensa. Kun alla ei ollut mitään, rajaa pystyi siistimään siveltimellä ja lakanpoistoaineella. Näin kärjestä sai vähän tarkemman ja kaarevamman. Toisaalta lakkaus ei ollut kovin pitkäkestoinen, kun suoraan kynnelle lakattu pikakuivattava päällyslakka ei yllätys yllätys pysynyt kovin hyvin.


Lopputulokseen olin kuitenkin tyytyväinen sen aikaa mitä se kesti. Oli pitkästä aikaa kivaa vaihtelua olla tällaisella klassisella yksinkertaisella lakkauksella.

Mitä tykkäät? Koska viimeksi olet tehnyt ihan perinteisen ranskalaisen?

8 kommenttia:

 1. Yksinkertaisuudessaan niin kaunis lakkaus. Mää en oo muuten ite koskaan tehny ranskista. :O

  VastaaPoista
 2. Tyylikäs lakkaus! Sulla on tosi kauniin väriset kynnet luonnostaan, kun ei ollut aluslakkaa ollenkaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksia Outi! eivät onneksi ole juuri nyt kovin keltaiset tai muuten värjäytyneet niin menevät ilmankin aluslakkaa :)

   Poista
 3. Klassisen tyylikäs, ite en ole näitten lyhkäsien tupsujeni kanssa saanut väkerrettyä ranskiksia moneen aikaan mutta ilman muuta kyllä pitäisi, kaunista on :)

  VastaaPoista
 4. Perusranskis on kyllä niin kaunis! Tuollaisissa kynsissä todella kelpaisi olla aina vain, jos ei vain mieli tekisi välillä lakkailla muutakin. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos E-S! Joo, harvoin sitä raaskii lähteä näin pelkistetylle linjalle kun on niin paljon muitakin vaihtoehtoja :D

   Poista