perjantai 15. huhtikuuta 2016

Nudea hololla

Olen kärsinyt viime aikoina taas vaihteeksi inspiraatiopulasta. Eikä kuki runosuonikaan kuten voi otsikosta päätellä. Kun luettelee otsikoissa lähinnä lakkauksen värejä tietää, että ei olla luovan tekstin tuotannon ytimessä. En tälläkään kertaa meinannut keksiä millään, mitä olisin kynsille sutinut. Lopulta nappasin jokseenkin randomilla tällaisen lakkayhdistelmän ja tyydyin suhteelliseen simppeliin toteutukseen.


Nimettömän ja keskisormen kuorrutin OPI:n Don't Bossa Me Aroundilla ja muihin kynsiin lakkailin Color Clubin Beyondin, jolla myös pilkuttelin epämääräisen rykelmän pilkkuja nudekynsille. Pikakuivattaja päätti valitettavasti tehdä tenän ja levitti hieman pilkkuja. Päätin kuitenkin elää asian kanssa ja vaikka se hieman kuvissa näkyykin, ei sitä livenä juurikaan huomannut.


Uskaltauduin myös ensi kertaa tänä keväänä kuvaamaan luonnonvalossa. Ihanaahan se on, kun kuvat onnistuvat miljoona kertaa paremmin auringon kanssa kuin keinovalossa. Mukavaa että tulee kesä.

Mitä tykkäät? Joko olet siirtynyt ulos kuvaamaan?


6 kommenttia:

 1. Kivat on! :) Ja otsikkokin toimii ihan hyvin, musta otsikon tärkein tehtävä on paljastaa vähän mistä postauksessa on kyse..

  Mä oon myös kuvaillut jo hetken aikaa ulkona kynsiä ja lakkoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos E-S! Itse tulee ajateltua että otsikon pitäisi olla jotenkin mielenkiintoinen ja vangitseva, mutta onhan tuokin kyllä ihan totta :)

   Poista
 2. Wow very pretty!!!!
  Would you like to follow each other? let me know and I follow you back.
  Besos, desde España, Marcela♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you Marcela! I will check your blog out :)

   Poista