tiistai 5. huhtikuuta 2016

Kameraujo Charisma

Tässä tulee taas yksivärinen välilakkaus lakkakokoelman aktivoimishaasteeni motivoimana. Zoyan Charisma on upea pinkin, luumun ja violetin kukertava todella hehkuvan värinen lakka. Ainoa ongelma siinä on, että se ei halua tulla kuvatuksi. Sen lisäksi, että se ei näytä kuvassa saman väriseltä kuin livenä. Itse onnistun saamaan sen näyttämään omituisen kukertavalta. Tosin jos hakee kyseistä lakkaa googlen kuvahausta, voi todeta että varmaan jokainen kuvaaja saa tästä lakasta ikuistettua eri värin kuvaan.


Mitä tykkäät Charismasta? Oletko koskaan koittanut kuvata kyseistä lakkaa?

4 kommenttia:

 1. Charisma on kyllä kaunis, mullakin se löytyy ja sillä on lakkailtukin mutta nyt juuri en muista onko se tullut valokuvatuksi ja minkälaisella menestyksellä... Ihana se on joka tapauksessa!

  Nyt vasta bongaan että sullakin on vähän samantyylinen homma meneillään vanhempien lakkojen käyttöönoton aktivoimiseksi, mistä itsekin juuri innostuin. Mä oon tavallaan siis itsekin mukana tässä, pistin viimeisimpään postaukseen oikein tunnisteenkin *vanhat lakat käyttöön'. :)) Niitä lakkoja kun tuntuu kertyvän ja vanhat jäävät taka-alalle...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se kyllä nätti vaikka vaikea kuvattava onkin :)Kiva kuulla että kohtalon tovereita puuhastelemassa vastaavanlaisen projektin kanssa löytyy! Seuraan mielenkiinnolla sun etenemistä ja voidaan stemppailla toisiamme :)

   Poista
 2. Nätti tapaus :) Multa ei tätä löydy, mutta hyvin voisin kokoelmaani huolia jos vastaan "kävelisi" :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, koskaan ei kyllä tiedä mikä lakka seuraavana kävelee vastaan :)

   Poista