maanantai 21. maaliskuuta 2016

Nätti nakuna

Nyt on pakko esitellä teille uusi suosikkini. Kävin metsästämässä  itselleni työreissulla Tattoo lineria Kaarinan Tokmannilta, koska kyseinen tuote oli loppu lähimmistä Essence-pisteistäni. Löysinkin etsimäni ja olen nyt ylpeä Tattoo linerin omistaja. Sen ominaisuuksista kuitenkin lisää ensi postauksessa, koska lumouduin ihan täysin heräteostoksena hankkimastani toisesta tuotteesta. 


Selvisin yllättävän vähillä ostoksilla tästä Essence-pistevierailusta. Aloittamani lakat käyttöön 365 -haaste rajoittaa hieman intoa ostella uusia lakkoja, kun epäilyttää saanko vanhatkaan lakattua läpi kyseisessä ajassa. Käteen sattui kuitenkin jostain syystä Essencen No Make-up Look -lakka sävyssä Powdery Rose. 


Kyseinen lakka saa nimensä mukaisesti kynnen näyttämään hyvin luonnollisesta, mutta huomattavasti tasaisemmalta, jopa hämmentävän tasaiselta. Kuvissa kynsilläni on lakkaa kaksi kerrosta, yhdelläkin varmaan pärjäisi.


En osaa sanoa, miten hyvin tämä peittäisi keltaisuuden, koska kynteni eivät ole tällä hetkellä kovin keltaiset. Uskoisin kyllä, että tästä olisi siihenkin apua. Tykästyin ihan tosi paljon huoliteltuun lopputulokseen, jonka tällä saa ja tämä tulee olemaan varmasti ahkerassa käytössä. Tämä sopii tasoittamaan ja suojaamaan kynsiä silloin kun haluaa olla "nakuna", mutta toimii myös mahtavasti ranskislakkana.


Miltä näyttää sinun silmääsi? Oletko jo kokeillut No Make-up Look lakkoja?

4 kommenttia:

 1. Powdery rose on vallan ihana. Tähä mennes miu suosikki nudelakka!

  VastaaPoista
 2. Onpa ihana tämä <3 Viimeksi kun piipahdin Essence-pisteellä tutkailin kyllä näitä, muttei mikään päätynyt ostoskoriin. Nyt ehkä pikkuisen harmittaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä miksi päätin tämän napata, mutta olen kyllä niin onnellinen että tulin napanneeksi, voin suositella tätä lämpimästi :)

   Poista