torstai 24. maaliskuuta 2016

Pantone hempeilyä

Halusin itsekin kantaa korteni kekoon ja tehdä lakkauksen Pantone-väreillä. Ihan tarkalleen täsmääviä sävyjä en lakkakokoelmastani löytänyt, mutta en antanut sen häiritä visiotani. 

 

Vaaleanpunainen ja sininen löytyivät Color Clubin Pop Pastels -kokoelmasta. Niiden kaveriksi liukuun väliväriksi pääsi myöskin CC:n Wicker Park. Liu'un viimeistelin vielä Orlyn Etoilella.  Pantonelakkauksen sekaan sopi myös hyvin Born Pretty Storelta testiin saatu vaaleanpunainen leimauslakka, jolla leimasin pitsikuviot peukaloon ja nimettömään. Alle lakkasin uuden suosikkini Essencen Powdery Rosen tasoittamaan kynnen pintaa. Etu- ja pikkusormiin tein ranskalaiset CC:n Meet Me At The Rinkillä myös näissä kynsissä nakuosat on peitetty Powdery Rosella. 


Leimauslakka toimi yhtä miellyttävästi kuten BP:n leimauslakat tähänkin mennessä. Omistan kohta koko sarjan, kun olen niin tykästynyt näihin. Tässä leimauslakka tosin pääsi aika helpolla, kun pohja oli niin vaalea, todellinen testi olisi ollut leimata se mustan päälle. Pitänee sitäkin kokeilla.Lopputulokseen olin kokonaisuudessaan varsin tyytyväinen, vaikka tällainen hempeily ei ole ihan ominta tyyliä. Varsinaiset pääsiäiskynnet jäivät nyt tekemättä, joten jääköön viime viikolla postaamani dinosauruksen munat omalta osaltani tämän pääsiäisen teemalakkaukeksi.

Oletko jo tehnyt Pantonen? Mitä mieltä väriyhdistelmästä? Teitkö sinä pääsiäislakkauksen? Hyvää pääsiäistä kaikille!

* Leimauslakka on saatu Born Pretty Storelta. Koodilla ELVK31 saat 10% alennuksen kaikista Born Pretty Storen Nailart -tuotteista.

4 kommenttia:

 1. Söpöt kynnet! Suosikkini on tuo kokonaan liukuvärjätty, mutta myös kokonaisuus toimii :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia E-S! Tykkäsin itsekin liu'usta, siitä tuli tosi kiva noilla väreillä :)

   Poista
 2. Ai että miten kauniit <3 Ihan huokaus pääsi kun kuvan näin, niin täydellisen sopusointuinen kokonaisuus ettei näistä meinaa saada silmiään irti! ♥♥

  VastaaPoista