torstai 31. joulukuuta 2015

Hyvää uutta vuotta!

Joulu meni, mutta onneksi seuraavaa juhlaa ei tarvinnut kauaa odotella. Välipäivät ovat sujuneet omalta osalta mukavasti lomaillessa ja töihin tarvitsee palata vasta maanantaina. Täytyy sanoa, että loma on tuli tarpeeseen ja sitä on tullut vietettyä pääasiallisesti rentoutuen. Uudeksivuodeksi kynsille piti saada mitäs muutakaan kuin ilotulituksia. 


Ilotulitusten alle valikoitui toinen joulupukin tuomista piCture pOlishin ihanuuksista eli tummansininen Hope. Tämä on itsessään niin kaunis, että en malttanut heti lisätä koristeluja päälle, vaan nautiskelin pelkästä Hopesta yhden päivän ennen niiden maalaamista. Onneksi olin hyvissä ajoin liikkeellä, niin ehdin vielä väkästellä koristeetkin ajoissa. Pahoittelut, että en saanut Hopea kuvattua pelkälteen kynsillä, mutta uskon että sellaistakin kuvaa saadaan lähitulevaisuudessa. Tämä ihanuus tuskin jää laatikkoon sammaloitumaan. 


Ilotulitusten toteutustapaa pähkäilin jokusen tovin ja lopulta päädyin maalailemaan räjähdykset käsin Essencen tip painterillä. Päälle lisäsin vielä hieman kimallusta hopeista kimalletta sisältävästä koristelakasta. Keskustan tökkäsin pienellä pilkkutikulla ja akryylimaalilla. 


Lopputulos miellytti omaa silmää, vaikka räjähdyksistä ei ihan symmetrisiä tullutkaan. Eivät ne tosin taivaallakaan symmetrisiä ole.


Iskivätkö ilotulitteet? Oikein hyvää uutta vuotta teille kaikille!

9 kommenttia: