perjantai 4. joulukuuta 2015

Pikkujoulukynnet

Näillä kynsillä tuli juhlittua pikkujoulut. Valitettavasti en ehtinyt taiteilla kynsille mitään kovin monimutkaista, kun juhlia edeltävät päivät olivat niin täynnä menoja ja halusin nukkuakin välillä. Vaatetukseni juhliin koostui tummansinisestä iltapuvusta, jossa on hopeisia strasseja yläosassa. Niinpä lähdin lähestymään lakkausta tummansinisen Midnight Camin kautta. Koska en vähäisestä ajasta huolimatta halunnut tyytyä yksivärisiin kynsiin, lisäsin vielä kynsinauhojen lähelle Mavalan Sparkling Silveriä.


Laukkaus ei ollut erityisen näyttävä, mutta sopi puvun kanssa yhteen kivasti. Itse juhlatkin olivat varsin mukavat.


Kuvissa on havaittavissa hieman kärkikulumaa ja jostain syystä kulumaa tuli myös kynsinauhojen lähelle. En tiedä levitinkö päällyslakan huonosti vai mikä oli ongelmana. Yleensä lakkaukset eivät kovin herkästi ala kulumaan muualta kuin kärjistä. Käytän päällyslakkana edelleen viimeisillään olevaa HK:n loppua, jota on hankala kaivaa pullosta tarpeeksi sutiin. Ei sinänsä ihme, jos päällyslakka ei ole ihan tavoittanut koko kynttä. Sain viimein jopa tilattua uuden pikakuivattajan, mutta se ei ole vielä saapunut perille. Saa nähdä koska tulee, kun posti ei kai parhaillaan toimi ihan täydellä teholla. Toivotaan että piakkoin niin voin lakata jatkuvasti hajoilemasta päällyslakan levitysongelmiin.

Onko pikkujoulut juhlittu? Millaisilla kynsillä sinä juhlit?

10 kommenttia:

 1. Kauniit! Jotenkin tosi upean värinen lakka, vaikkei siinä oo just mitään erityistä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset :) juu loppupeleissä tämä on aika perus tummansininen, mutta jotenkin näyttävän värinen silti.

   Poista
 2. Kivat! Glitterillä saa vaivatta aikaiseksi pikkujoulutunnelman. ;)

  VastaaPoista
 3. Kauniit! Sopivat aiheeseen. ^_^

  VastaaPoista
 4. Mä olin juuri eilen pikkujouluissa. :) Taiteilin kynsille lumihiutaleita, jotta tuli vähän talvista tunnelmaa!
  Sun kynnet on kyllä todella kauniit. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lumihiutaleet sopii hyvin pikkujouluteemaan :) Kiitoksia Fani!

   Poista
 5. Onpa ihana yhdistelmä, tosi nätit kynnet! :) Itse en ole pikkujouluja tänä vuonna juhlinut, saas nähdä jääkö juhlimatta kokonaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nena! Harmi että pikkujoulut on jäänyt välistä. Jos jää kokonaan niin pitää sitten muistaa viettää joulua senkin edestä :)

   Poista