keskiviikko 2. joulukuuta 2015

Helpompaa koristeiden asettelua

Isompien niittien ja strassien asettelu on aiheuttanut minulle kovasti pään vaivaa, koska en ole tähän asti omistanut hommaan sopivia työkaluja. Strassikynän hankinta on ollut harkinnassa jo pitkään, mutta kun oli mahdollisuus saada Born Pretty Storelta testiin tällainen toisenlainen strassinnoukkija päätin tarttua mahdollisuuteen.


Kyseessä on siis vahamainen aine, jolla voi tehdä mistä hyvänsä tikusta strassinnoukkijan asettelemalla ainetta tikun nokkaan. Hyvänä puolena tässä on strassikynään verrattuna (jota en siis ole koskaan kokeillut), että noukintapäästä voi halutessaan tehdä hieman isomman, joilloin myös suurten tai pitkulaisten strassien ja niittien nostelu onnistuu helposti. 


Ensi töikseni kokeilin noukkijaa niitteihin, koska ne ovat kokemukseni mukaan painonsa vuoksi haastavampia asetella kynnelle kuin strassit. Värikkäiden niittien alle valitsin Flormarin WL03:n. Hyvinhän nuo nousivat. Kokeilin myös huvikseni noukkia erikokoisia ja mallisia niittejä ja strasseja. Myös isompi strassi ja aivan pyöreä helmi nousivat vaivattomasti. Hyvältä siis vaikuttaa.


Ainoa negatiivinen puoli, jonka keksin on että tämä on hankalampi säilyttää kuin strassikynä. Vahamainen koostumus ottaa helposti karvoja ja roskia itseensä, joten sellaisenaan tätä ei voi laatikkoon heittää. Laitoinkin käyttämäni palleron pieneen rasiaan, josta se on helppo noukkia jatkossa käyttöön. Käyttämätön osa saa olla alkuperäisessä pussissaan.

Oletko kokeillut tällaista strassinnoukkijaa?

Koodilla ELVK31 saat 10% alennuksen kaikista Born Pretty Storen Nailart -tuotteista.

8 kommenttia:

 1. No onpas töhnää. Tosi kivat noi värikkäät niitit harmailla kynsillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :) tykästyin itsekin tuohon harmaan ja värikkäiden niittien yhdistelmään.

   Poista
 2. Hyvin nousee! En oo ikinä kokeillut, mutta tuollainen voisi olla hyvä hankinta! :)

  VastaaPoista
 3. Tällasta voisin harkitakin! Isojen niittien kanssa on aina ongelma, kun ne ei meinaa pelkän dottarin ja kirkkaan lakan kanssa nousta.. Kiitti vinkistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, ja tässä on tietty se hyvä puoli tohon dottari & lakka kikkaan verrattuna et koristeeseen ei jää epämääräsiä lakkaköntsiä. Itsellä ainakin se häiritsi tuota menetelmää käyttäessä. Ole hyvä :)

   Poista
 4. Pitääkin pistää harkintaan tällainen mönjä, olen kuullut aiemminkin kehuja vastaavista :) Kynnet on muuten ihanan pirteät! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin kyllä suositella lämpimästi :) Kiitos Nena!

   Poista