torstai 24. joulukuuta 2015

Hyvää joulua!

Olen yleensä ollut hieman laiska tekemään juhlapyhiin liittyviä teemalakkauksia. Niinpä on suhteellisen poikkeuksellista, että tässä tulee jo toinen tekemäni joululakkaus tänä vuonna. Kivahan tällaisia teemalakkauksia on tehdä, jos vaan aika riittää ja nyt sitä kerrankin hetkisen riittää, kun vietän kauan kaivattua joululomaani. 


Idean lakkaukseen kävin apinoimassa Sonnen Inspiraatiota joululakkauksiin -postauksesta. Oma toteutus ei mennyt ehkä ihan täydellisesti putkeen. Saint George on aavistuksen tumma taustaksi ja noiden valon pilkahdusten lisääminen palluroihin oli yllättävän haastavaa. En meinannut millään osua oikeaan kohtaan tai sitten sudista lorahti lakkaa liiaksikin. Lisäksi onnistun aina maalaamaan esittävät kuvat väärin päin. Tosin eipä se näissä kauheasti vaikuta, kun voi katsoa toisestakin suunnasta ja ajatella että valo tulee alhaalta.


Kuvaaminen oli myöskin hieman haastavaa. Pitäisi ilmeisesti hankkia vieläkin lisää valaisimia.


Lopputulokseen olen kaikesta huolimatta kuitenkin varsin tyytyväinen. Täytyy koittaa jatkossakin kunnostautua näiden teemalakkausten kanssa. Olen nähnyt muutamia joululakkauksia, jotka olisi ihana päästä vielä toteuttamaan, mutta jäänee ensi vuodelle kun aatossa jo mennään. Voisi alkaa seuraavaksi suunnitella uudenvuodenlakkausta.

Oikein hyvää joulua teille kaikille :)

4 kommenttia: