sunnuntai 29. marraskuuta 2015

Eri paria

Tuntuu että lakkaan nykyisin aina enemmän tai vähemmän kiireessä. Positiivista on tosin se, että ehtii ylipäänsä lakata. Tätä lakkausta pusersin kiireessä ennen työkaverin läksiäisiä. Alkuperäinen suunnitelma oli selkeä, mutta se jäikin ainoaksi selkeäksi asiaksi tässä lakkauksessa. 


Tarkoituksena oli lakata muut kynnet kokonaan harmaalla Flormarin WL03 lakalla, josta olen ollut jostain syystä kovin innostunut viime aikoina ja tehdä keskisormeen ja nimettömään leimaus samalla lakalla Essencen Sparkles In a Bottlen päälle. Ensimmäinen leimausyritys kariutui siihen, että WL03 on liian vaalea, eivätkä sillä leimatut kuviot näkyneet selkeästi Sparkles In a Bottlen päällä. Vaihdoin leimaus lakaksi tummemman harmaan, mutta lopputulos ei ollut yhtään parempi. Kellon viisareiden vyöryessä eteenpäin nappasin hätäpäissäni leimauslakaksi BP:n 10#, jolla tiesin saavani homman kotiin vaikka silmät kiinni. Leimat onnistuivatkin hyvin, mutta ongelmaksi muodostui se, että harmaat kynnet ja leimatut kynnet eivät olleet enää yhtään yhteenkuuluvan näköisiä. Yritin paikata asiaa epätoivoisesti tökkimällä harmaan päälle jonkinlaista glitterliukua. Yhteenkuuluvuus ei vakuuttanut tämänkään jälkeen, mutta päätin elää asian kanssa, koska olin jo tarpeeksi myöhässä.


Vaikka en aluksi ollut ihan vakuuttunut lakkauksesta, pidin siitä loppujen lopuksi aika paljon. Erilaisuus kynsien välillä oli virkistävää. Pitäisi ehkä jatkossakin yhdistellä rohkeammin erilaisia elementejä lakkauksiin.

Mitä tykkäät lakkauksesta? Näyttääkö sekavalta?

4 kommenttia: