perjantai 6. marraskuuta 2015

Essencejä viimein

Sain jonkun aikaa sitten viimein raahattua itseni lähimmän Essence-pisteen luokse ja jokunen lakkahan siinä käteen tarttui. Valitettavasti hyllyillä oli käynyt joku muukin hamstraamassa lakkoja, joten ihan kaikkea mitä olisin halunnut en käsiini saanut. Loppuen lopuksi selvisin suhteellisen maltillisella saaliilla. Lakkoja olisi napsinut hyllystä varmaan loputtomiin, mutta onneksi mulla oli rajallisesti aikaa valita lakkoja. 


Mukaan lähtivät Fast Cuticle Remover, Tip Painter, Nailwhite-pencil sekä lakoista Turn the Lights On!, Rock My World!, Dont Be Shy! ja Sparkles In a Bottle. 

Näistä  pisimpään olen itseasiassa himoinnut Cuticle Removeria, koska moni on sitä kehunut ja syksy ei ole parasta aikaa kynsinauhoille. Muutaman kokeilun pohjalta voin sanoa, että hyvältä vaikuttaa. Tip Painter ja Nailwhite Pencil olivat enemmän heräteostoksia. Nail white Penciliä ehdin jo kokeillakin,  enkä ensimmäinen kokeilun pohjalta ole kauhean vakuuttunut sen tehosta. 

Lakoista ainoa johon olin iskenyt silmät etukäteen on Turn The Lights On! Mielestäni se on ihanan värinen ja vaikka olen lukenut myös negatiivisia arvioita siitä, halusin ehdottomasti hankkia sen. Mielestäni se myös toimii ihan ok. Peitti kolmella kerroksella ja käyttäytyi kivasti. Essencen suti oli myös positiivinen yllätys. Vaikka se onkin leveä, se istui kynnelle ihmeen hyvin. Ensi postauksessa näette näitä varmaan kynnelläkin asti.

Omistatko jonkun näistä? Mitä tykkäät Essencen lakoista tai muista tuotteista?

4 kommenttia:

 1. Essencen lakat on mun mielestä ihan super ihania ollut aina ja nyt on tosi kiva kun niitä saa jo ihan omalla kauppareissulla hommattua. Cuticle Remover kiinnostelee ja toi Turn The Lights On! myös, kiva jos saa nähdä sitä sun kynsillä pian!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja ihanan halpoja myös :D Mulla ei ole valitettavasti myyntipistettä silleen että pääsisi ihan normikauppareissulla shoppailemaan. Toisaalta ehkä hyvä niin :D Molempia voin suositella!

   Poista
 2. Hyviltä ostoksilta vaikuttaa! Tuota cuticle removeria aion testata heti, kun Nfu Oh:n vastaava on käytetty loppuun :)

  Mun blogi on yksi niistä, joissa on ollut negatiivista kommenttia tuosta TTLO-lakasta :D Jotenki ei vaan tultu sen kanssa toimeen, mutta ootan kyllä innolla, mitä mieltä sä siitä oot! Ehkä sille voisin antaa vielä toisen mahdollisuuden.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo Cuticle Remover kyllä vaikuttaa tosi hyvältä :) Itse en malttanut käyttää edellistä loppuun, vaan vaihdoin lennossa tuohon :D

   Jep, varmaan aika piankin tulossa lakkausta sillä, niin pääset lueskelemaan mun analyysia aiheesta :)

   Poista