perjantai 20. marraskuuta 2015

Mustaa pitsiä

Ajatus mustasta pitsistä on kummitellut mielessä siitä lähtien kun kotiutin viimein ensimmäisen (toimivan) pitsileimauslaattani ja toteutin sillä kauan haaveilemani vaalean pitsilakkauksen. Jostain syystä en vain ole saanut aikaiseksi toteuttaa tätä tummempaa versiota aiheesta. Nyt kun sain Born Pretty Storelta testiin mustan leimauslakan (3#) en nähnyt muuta vaihtoehtoa kuin tarttua kyseiseen ideaan. 


Kokeilin jo aiemmin oranssia versiota näistä leimauslakoista ja käyttökokemus oli tälläkin kertaa yhtä miellyttävä. Paremmin käyttäytyvään leimauslakkamerkkiin en ole vielä tähän mennessä törmännyt. Kaikki leimat nousivat nätisti laatasta kynnelle ehjinä ja peittävinä. Hermotkin säilyivät suhteellisen ehjänä, mikä on viime aikoina ollut jokseenkin harvinaista kun olen leimausta harrastanut. Näitä leimauslakkoja aion kyllä ehdottomasti hankkia vielä lisää. Kuvio on PB:n laatasta 02 ja pitsin alta pilkottaa nude OPI:n Don't Bossa Me Around.


Olen jo useammassa postauksella valitellut uhkaavasti hupenevaa pikakuivattajaani, mutta jostain syystä en ole edelleenkään tilannut uutta. Sen lisäksi että käyttämäni HK on vajunut hankalasti saavutettavaksi pullon pohjalle se on myös paksuuntunut huomattavasti huonommin levittyväksi. Koska epäilin, että nämä leimat tulevat kärsimään tönkön pikakuivattajan levittämisestä kohtuuttomasti, päätin ohentaa pikakuivattajaa ennen tätä suoritusta. Lisäsin pikakuivattajaan reippaasti OPI:n kynsilakan ohenninta sekä sekoituskuulan ja ravistelin kunnolla. Pikakuivattaja säilytti ominaisuutensa ja muuttui taas suhteellisen miellyttäväksi levittää tämän operaation jälkeen. Ravistaminen tosin aiheutti melkoiset ilmakuplat lakkaan, mutta koska tein tämän fiksuna pari tuntia ennen lakkaustuokiota, ilmakuplat olivat ehtineet hävitä siihen mennessä. Ihan pientä leviämistä leimoihin aiheutui edelleen. Se johtui kuitenkin ennemmin siitä, että lakkaa on vaikea saada pullon pohjalta sudille ja muutamaa kynttä tuli lähestyttyä turhan kuivalla sudilla. 


Lopputulos oli varsin mieluisa omaan silmään. Tykkäsin kovasti nuden ja mustan pitsin alusvaatemaisesta yhdistelmästä. En kyllä tiedä olenko ainoa, jolle tästä tulee kyseinen mielenyhtymä.

Mitä tykkäät lakkauksesta? Tuliko alusvaatteet mieleen?

Koodilla ELVK31 saat 10% alennuksen Born Pretty Storen Nailart -tuotteista.

10 kommenttia:

 1. Tosi sievät on! Mulla ei selkeesti ole tarpeeksi mustia pitsialusvaatteita, koska sellaiset eivät tulleet lainkaan mieleeni - ennenkuin kysyit. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset :) Heh :D sitten sun pitää suunnata ehdottomasti alusvaatekaupoille ;) Musta tuntuu että jostain syystä pikkujoulukausi on myös pitsialusvaatteitten sesonki. En tiedä miksi, mutta kai niille sitten on kysyntää kun tuntuu että tulee kovasti kohtalokkaita pitsihepeniä kauppoihin aina tähän aikaan :D

   Poista
 2. Mä tykkään näistä pitsikynsistä. Eikä tullut yhdetkään kalsongit mieleen :D Kauniit!

  VastaaPoista
 3. Mä en kylä ajatellut alusvaatteita ensiksi. Tämäntyylisiä lakkauksia on näkynyt viimeaikoina ja ne on aina upeita! Tämä leimakuvia on kyllä hieno ja olet saanut ne ihan täydellisenä kynsille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Paula :) Tulihan nuo leimat ihan kivasti, kohdistamiseen en tosin pahemmin panostanut, minkä kyllä huomaa.

   Poista