lauantai 13. syyskuuta 2014

Peace & Love & OPI For Audrey


Sain viimein kynteni siihen kuntoon, että kehtasin lakata ne. Pituus ei edelleenkään päätä huimaa ja oikean käden etusormi uhkailee edelleen jatkuvasti liuskoittumisella, mutta eivät ne ihan supernysät ole ja kynsinauhatkin ovat vähän paremmassa kunnossa.


Ideoita tai oikeastaan lakkoja, joiden kokeileminen poltteli, oli kerrankin jopa liikaa. Päätin toteuttaa niistä pisimpään vainonneen. Hankin OPIn Peace & Love & OPI ja China Glazen For Audrey lakat tallinnasta kesälomareissulta ja tykästyin kovasti ajatukseen niistä yhdessä kynsillä.


Lakkasin peukaloon ja nimettömään For Audreyn pohjalle ja muihin Peace & Love & OPI:n. Koristelut tein taas päinvastoin leimasin nimettömät ja peukalot Peace & Love & OPI:lla ja muut pilkutin pilkkutikun ja For Audreyn avulla.

Lakkaustauko oli ehkä hieman ruostuttanut rutiinia, kun tuntui että lakatessa meni ihan kaikki pieleen. Kolhin märkiä lakkoja, leimailin pieleen, pilkutin vinoon ja lakkasin kynsinauhoja. Yhden kynsistä tein ainakin kolmesti uusiksi. Lopputulos ei ole ehkä ihan täydellinen, mutta olen siihen ihan tyytyväinen, erityisesti väriyhdistelmään. Se toimii niin kuin kuvittelinkin. 

Miellyttääkö väriyhdistelmä?

2 kommenttia:

  1. Kyllä miellyttää, nämä värit toimii yhdessä tosi hyvin! Oli itekin pakko tilata tuo Peace & Love & OPI.

    VastaaPoista