perjantai 19. syyskuuta 2014

Hot N Cold


Ostin Alessandron Magic Star Thermo –lakat Sokokselta jonkun aikaa sitten ja olen odottanut niiden kokeilemista kuin kuuta nousevaa.


Halusin tehdä suhteellisen yksinkertaisen lakkauksen, jotta termoefekti pääsee oikeuksiinsa ja halusin molemmat kynsille heti. Niinpä päädyin tällaiseen puolet ja puolet ratkaisuun. Alun perin ajattelin tekeväni rajan teipillä, mutta maltti ei riittänyt. Rajasta ei yllättäen tullutkaan ihan täydellinen, joten korjailin asiaa rajaamalla sen vielä 2 Way Art Pen -koristelakalla.

 
Täytyy sanoa, että siinä vaiheessa kun aloitin lakkauksen, olin pettynyt. Etenkin Turquoise Sea oli todella hankala levittää ja vaati kolme kerrosta ennen kuin lopputulos alkoi olla jokseenkin tasainen ja peittävä. Gaundy Pink oli hieman yhteistyökykyisempi. Kun sain lakkaukset valmiiksi, olin myös hieman pettynyt väriin. Gaundy Pink on ihan sievä “kuumavärissäänkin”, mutta Turquoise Sean olemus oli valju mintun vihreä. Lisäksi olin olettanut, että termoefektin vuoksi viileämmät kärjet näyttäisivät erivärisiltä, mutta lakat olivat tasavärisiä koko kynnellä. Meillä oli kyllä sisällä aika lämmintä.


Kun efektiä ei näkynyt, menin pesemään kädet kylmällä vedellä ja siitähän vasta riemu repesi. Siis ihan oikeasti ilman sarkasmia tuli riemu. Efekti oli todella selkeä ja kylmänä lakat ovat upean väriset. Ihan innoissani lutrasin vuorotellen kuumalla ja kylmällä vedellä. 


Kuvaamisessa oli sitten omat haasteensa. Lopulta (kerrostalokyttääjien riemuksi) istuin parvekkeella kahden vesiastian, pyyhkeen ja kameran kanssa. Toisessa astiassa oli kylmää ja toisessa kuumaa vettä. Ei ehkä näyttänyt fiksulta, mutta näin sain efektit hyvin esiin. Kuvissa sormissa näkyvä kiilto on siis vain vettä, ei kynsinauhaöljyä.

Näillä on hauska leikkiä ja hieman viileämmässä ilmassa, kärkiinkin ilmestyy efekti. Ensi talvena nämä ovat varmasti ahkerassa käytössä. Eli loppujen lopuksi suosittelen kovasti, vaikka päässä alkoikin soimaan Katy Perry.


Omistatko termolakkoja?

2 kommenttia:

  1. Menee kyllä ehdottomasti hankinta listalle, innostuin niin paljon :D muistatko paljonko lakat maksoi, en nimittäin löytänyt googlaamalla hintaa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Innostuin näistä itsekin kovasti :) Jos en ihan väärin muista niin taisivat olla jossain vitosen tienoilla, mutta olivat kyllä silloin tarjouksessa, en tiedä onko enää voimassa.

      Poista