perjantai 26. syyskuuta 2014

Kahviskittlette


Hankin OPI:n Get In The Expresso Lanen Opiystävämyynnistä. Valitsin sen koska en omistanut ennestään yhtään rehellisesti ruskeaa lakkaa. Olen aina kokenut ruskean vähän tylsäksi väriksi, vaikka olen monesti nähnytkin upeita ruskeita lakkauksia muiden blogeissa.
 

Mielestäni Expresso Lane vaikutti hyvältä väriltä skitletteen, niinpä päätin toteuttaa sellaisen. Skittletteen kuuluu mielestäni perinteisesti tumman cremen lisäksi vaalea väri, jonka virkaa pääsi toimittamaan myöskin ensi kokeilua odottava Ginan Puff Powder, joka on muuten ensimmäinen nudelakkani. Vaalean ja tumman värin lisäksi skittletteen piti ehdottomasti saada vielä tekstuurilakka. Valitettavasti en omista kuin kaksi tekstuurilakkaa, joiden kummankaan värimaailma ei istunut tähän lakkaukseen. Niimpä päätin käyttää hiekkatekstuurin luomiseen oikeaa hiekkaa.

Tein samalla hiekalla lakkauksen jo blogini alku aikoina. Käytin hiekkaa jo silloin hyväksi toteamallani kaavalla eli lakkasin ensin kerroksen Isadoran Gold Sparklesilla alle ja kiinnitin hiekan toisella kerroksella samaa lakkaa. Päälle laitoin kaksi kerrosta päällyslakkaa ja vielä yhden kerroksen Cesarsin pikakuivattavaa päällyslakkaa. Hiekkapinta on kaunis jo sellaisenaan, mutta en luottanut sen kestävän pelkälteen. Hiekka myös imee päällyslakkaa tehokkaasti ja vielä kolmenkin kerroksen jälkeen tekstuuri jäi tuntumaan. 

Puff Powderin päälle leimasin kukkasen Expresso Lanella. Suunnitelma hieman eli matkalla. Ensin ajattelin tekeväni pilkkuja Expresson päälle Puff Powderilla, mutta lakattuani sen kynsille totesin, ettei se ole tarpeeksi peittävä. Jotain expresson seuraksi tarvitsi, joten otin mukaan vielä yhden uuden kokeilemista odottaneen lakan eli Sally Hansenin Splatteredin.

Kuvat otin uuden itse tehdyn ligthboxini avulla, joka ehkä kaipaa vielä hieman tuotekehittelyä, mutta siitä lisää joskus toiste.

Maistuuko Expresso?

4 kommenttia:

 1. Mie taas ensimmäisenä ihastuin ruskeisiin lakkoihin, enkä muuta käyttänytkään moneen kuukauteen silloin pari vuotta sitten, kun yritin lopettaa kynsien pureskelua.

  Tuo hiekka on kyllä kekseliäs idea! Mutta miten saat sen sudin pysymään siistinä? Eikö tuo hiekka tartu siihen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä mullekin mullekin iskee vielä ruskeainnostus :D

   Käytin tuota siis vähän niinkun irtoglitteriä että vedin tuon kiinnittävä lakkakerroksen kynnelle ja dippasin sitten kynnen hiekkaan. Sitten vähän poistin irtonaiseksi jäänyttä hiekkaa varovasti kuivalla siveltimellä (sellasella harittavalla). Sitten vaan päällyslakka. Ei tarttunut suteihin :)

   Poista
  2. Okei!! Lähteekö tuo poiskin yhtä näppärästi (juuei) ku irtoglitteri?

   Poista
  3. Juu ei kovin näppärästi. No irtoglitteriin nähden on se etu että ei ole glitterhileitä joka paikassa. Aika saman tuntusta poistaa ku tektuurilakat.

   Poista