perjantai 5. syyskuuta 2014

Ostoksia

Kuten edellisessä postauksessa lupailin, esittelen tällä kertaa viime aikoina hankkimiani lakkoja. 
Kauheasti on tehnyt viime aikoina mieli ostella lakkoja. Kohtalaisen hyvin olen kuitenkin impulssejani hallinnut, kun saldo ei ole tämän pahempi. 

Ginasta mukaan lähtivät Sea Bug, Hearts ja Puff Powder. 

Sokoksella iskin silmäni kahteen Alessandron Magic Star Thermo -lakkaan väreinä Gaundy Pink ja Turquoise Sea. Lisäksi nappasin mukaan OPI:n Nail Envyn avuksi huonossa kunnossa oleville kynsilleni. 

Kicksiltä vuorostani nappasin OPI:n Green On The Runwayn. Olen viimeaikoina ostellut omituisen paljon vihreitä lakkoja, huomioon ottaen että se ei ole koskaan ollut mikään lempiväri itselle. 


Nyt aion sitten olla ostolakossa kunnes saan kokeiltua näistä jotain kynsillekin.
  
Omistatko/haluaisitko omistaa jonkun näistä?

4 kommenttia:

 1. OPI:n Green On The Runway näyttää mielenkiintoiselta ja sellaiselta, jonka voisi vahingossa ostaa :) Mutta myös sellaiselta, jota en uskaltaisi käyttää, kun on aika tumma :( Myös Ginan Sea Bug on ihananvärinen, mutta menee samaan kategoriaan. Oon vaan tämmönen jänishousu...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikilla on omat epämukavuus alueensa :D Mua taas on aina enemmän miellyttänyt tummat väri ja vierastan enemmän vaaleita. Tosin myöskään vihreä ei ole koskaan oikein tuntunut omalta väriltä. Kynsiin liittyen vaan on alkanut pikkuhiljaa väistymään erinäiset värikammot, kun kaikkea tuttua ja turvallista on jo kokeiltu. Esimerkiksi vaatteiden suhteen olen huomattavasti rajoittuneempi värien suhteen, mutta kynsissä alkaa mennä jo melkein mikä vaan :D

   Poista
 2. Hyvin meni meillä ostolakot :D Jään innolla odottelemaan mielipiteitä näistä uusista hankinnoista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mahtavasti :D Odotan itsekin innolla että pääsen kokeilemaan näitä, erityisesti noi termolakat houkuttelee :)

   Poista