torstai 11. syyskuuta 2014

Ostoksia: OPI Ystävämyynti ja Sally Hansenin Color Frenzy


Vaikka viimeksi lupailin, että seuraava postaus sisältää lakkauksen, esittelenkin taas uusia lakkahankintoja. Lah2o houkutteli (siihen ei paljoa tarvittu) minut mukaansa Tampereella tiistaina järjestettyyn OPI Ystävämyyntiin, jossa myytiin OPI:n lakkoja hintaan 4kpl 20e. Tarjous oli sen verran hyvä, että useampi lakka lähti mukaan.


Valinta ei ollut helppo, mutta mukaan valikoituivat lopulta Get In the Expresso Lane, The Color To Watch, Austin Tatious Turquoise, Fire Flies, Malaysian Mist ja Minnie Style.


Kaupanpäällisiksi mukaan sai vielä OPIn Nic’s Stick -kynsilakkakynän. Omani on väriltään Date Nigth.


Tämän lisäksi sorruin ruokaostoksien lomassa Prismassa hankkimaan kolme Sally Hansenin Color Frenzy lakkaa. Kolme siksi etten osannut millään päättää toinen toistaan ihannemmista väreistä, minkä haluaisin. Aivan ihana kokoelma, täytyy sanoa. Omikseni valikoituivat lopulta Spark & Pepper, Candy Drops sekä Splattered.


Ehdin kuitenkin tehdä tässä välissä yhden lakkauksenkin, joka oli kynsillä myös tuolla OPI Ystävämyynnissä. Seuraavassa postauksessa siis viimein jotain muuta kuin ostoksia.


Olitko sinä paikalla OPI Ystävämyynnissä?

2 kommenttia:

  1. Mä kävin kanssa tuolla ystävämyynnissä ja poimin mukaan neljä lakkaa, mm. tuon Austin Tatious Turquoisen niinkun siäkin :) Oli kyllä tosi vaikea valita kaikista niistä ihanista lakoista!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ei ollut helppoa valita kun oli niin paljon vaihtoehtoja :) noita sais olla useemmin!

      Poista