sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Merellistä tunnelmaaKäväisin viikonloppuna risteilemässä ja kynsille piti saada jotakin reissua varten. Halusin jatkaa ranskislinjalla ihan siitä ilosta, että kynnet eivät kerrankin ole ihan keltaiset. 


Pohjalle en laittanut muuta kuin Cesarsin kynnenkovettajaa. Kärjissä käytin Wet n Wildin Teal of Fortuea. Päällyslakkana toimi jälleen Essien no chip ahead, jonka kanssa en edelleenkään tule yhtään toimeen. Saan kaikki kynnet kuplimaan tuon kanssa. Mielenterveyteni säilyttämiseksi aion pistää tuon päällyslakan vaihtoon, kunhan saan jotain hankittua tilalle. Jos joku haluaa adoptoida tuon Essien niin huutele sähköpostiositteesi kommentteihin, niin sovitaan asiasta tarkemmin.  


Ennen tätä manikyyriä tein myös pikaisen perusranskiksen edellisen lakkauksen luovuttaessa. Sekä valkoisen kärjen että hopeisen rajauksen tein molemmat 2 Way Art Penilla. Näissä kupliminen näkyy kohtalaisen selkeästi.


Vähän täytyy myös tähän väliin kehua tuota Cesarsin kynnenkovettajaa. Olen aina ollut vähän skeptinen tämän kaltaisten tuotteiden kanssa. Aiemmin olen kokeillut ainoastaan Mavalan Scientifique, joka ei ainakaan mullistanut maailmaani. Tällä hetkellä tuntuu että tuolla Cesarsin kynnenkovettajalla on oikeasti jotain vaikutusta. Osaksi parantunut kasvu voi toki johtua kesästä ja siitä että huonot osiot kynsistäni ovat suunnilleen jo kasvaneet pois. Toisaalta aloittaessani käyttöä etenkin oikean käden keski- ja etusormen kynnet vaikuttivat aika haurailta ja liuskoittumisherkiltä. Nyt ne kuten kaikki muutkin kynnet tuntuvat vahvoilta ja liuskoittumisesta ei ole tietoakaan. Eli tähän mennessä vaikuttaa ihan hyvältä aineelta.

Mitäs tykkäät kynsistä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti