sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Sateenkaariranskis ja 1-vuotias blogi


Tätä postausta kirjoitellessani tajusin, että blogini on ollut pystyssä jo vuoden. Virallinen syntymäpäivä oli itse asiassa jo perjantaina. Jos jotakin tämän blogin kirjoittamisesta on jäänyt käteen, niin se on ollut erinäisten värifobioiden ja muiden ennakkoluulojen pois karsiutuminen. Vuosi sitten en olisi suostunut kirveelläkään lakkaamaan kynnelleni neonlakkaa. Nyt koin palavaa tarvetta toteuttaa niillä sateenkaarilakkauksen. Parasta blogin kirjoittamisessa on kuitenkin ollut se, että saa jakaa omia lakkauksiaan muiden kynsistä kiinnostuneiden kanssa, kiitos siis kaikille lukijoille!

 

Tämän päivän kynsiin pääsivät vasta hankitut Color Clubin Get Your Lem-On, Wicked Sweet ja Rasberry Rush. Päädyin jälleen ranskikseen, sillä fiilistelen edelleen kynsien epäkeltaisuutta. Alun perin tarkoituksena oli tehdä tuo kärki liukuvärjäystekniikalla, mutta totesin nopeasti että noiden lakkojen värikylläisyys ei oikein riittänyt sienellä töpöttelyyn, tai siihen olisi ainakin mennyt kolme päivää aikaa. Niinpä päätin vain levittää niitä omalla sudilla limittäin. Lopuksi lisäsin vielä mustan ja hopeisen viivan 2 Way Art Penillä tuomaan vähän ryhtiä rajoihin. Päällyslakkana on tällä kertaa OPIn top coat ja Cesarsin pikakuivattaja ja yllättäen kynsille ei muodostunut yhtään kuplaa, toisin kuin kävi aina Essien no chip aheadin kanssa, jota kokeilin aiemmin. 


Lupasin tässä postauksessa lahjoittaa tuon vähän käytetyn Essien päällyslakan jollekin siitä kiinnostuneelle, eikä kommentteja ole näkynyt. Eli jos joku haluaa sitä kokeilla, tarjous on edelleen voimassa.


Noiden neonlakkojen lisäksi Cesarsilta kotiutui myös Color Clubin Halo-Graphic. Omistan jo ennestään yhden näistä Color Clubin hololakoista ja olen sen hankkimisesta lähtien halunnut kotiuttaa näitä lisää, aivan ihania lakkoja!
 Mitä tykkäät sateenkaariranskiksesta? Antakaa ihmeessä 1-vuotissynttärien kunniaksi myös yleistä palautetta blogistani!

10 kommenttia:

 1. Kivat kynnet!=) Voisi itekkin joskus kokeilla.

  Ja onnea blogille! Onhan tää hieno blogi.:) Tänään kävin ensimmäistä kertaa tässä sun blogissa ja selasin kaikki postaukset läpi. Sulla on nättejä kynsiä. Alan seuraamaan tätä=D:)

  VastaaPoista
 2. Upeat värit! Tykkään kovasti, erityisesti ranskistoteutuksista, koska itse en vaan niissä onnistu! Mä voisin kokeilla sitä Essietä, laita mulle postia!
  nailsnmore.byeija@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Ooo onnea paljon! :) Onko siitä jo vuosi? Vastahan mä tän blogin löysin ihan uutena! :o

  Ja ihanat kynnet, tosi kiva idea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Niin se aika vaan menee, itestäkin tuntuu siltä että vastahan mä aloitin.

   Poista