lauantai 22. kesäkuuta 2013

Holoa ja rusettejaColor Clubin Harp On It in ollut ahkerassa käytössä siitä lähtien kun sen hankin. Se on pelkälleenkin hyvin kaunis ja toimii siksi hyvin silloin kun pitää kiireessä saada jotain kivaa kynsille. Ainoa miinus on, että huonossa valossa se näyttää aika tylsältä. Nyt halusin hyödyntää tuota lakkaa vaihteeksi koristelluissa kynsissä ja lopputulos oli tällainen.


Nimettömän ja peukalon lakkasin kokonaan Harp On It:lla. Muihin kynsiin lakkasin sitä hieman kärkiin, koska tiesin että Mavalan Sparkling Silver, jolla toteutin tuon glitterliu’un, ei ole kovin peittävä. Peukaloon ja nimettömään laitoin vielä Seppälästä ostetut mustat rusetit. Päältä päin paketissa katsottuna oletin niiden olevan kovaa muovia, mutta ne olivatkin kumisia ja pehmeitä, mikä sinänsä oli positiivinen yllätys, sillä taipuisina ne sai helposti kiinni kynteen. Tästä huolimatta ne eivät pysyneet paikoillaan edes yhtä iltaa. Tosin kiinnitin ne kynsilakalla, koska liima ei tullut mukaan juhannusreissuun ja en uskaltanut laittaa niiden päälle enää päällyslakkaa, joten olisi ne ehkä paremminkin voinut saada pysymään. Hieman tökin rusetteihin tehosteeksi Claire’s Cosmeticsin 108:aa, joka on pienen pientä hologlitteriä sisältävä lakka. Päällyslakkana käytin Essien no chip ahead –päällyslakkaa, jonka kanssa en edelleenkään ole kovin sinut. Sitä levittyy herkästi liian paksu kerros ja tuloksena on kuplia kynsillä ja lisäksi se tuntuu kuivuvan sata vuotta.
Myös tuossa Sparkling Silverissä on kohtalaisen reippaasti holoefektiä, joka ei välttämättä välity kovin hyvin kuviin. Muuten nämä olivat kyllä erittäin kiitolliset kuvattavat ja aurinkokin teki vaihteeksi yhteistyötä. Bloggerilla sen sijaan tuntuu olevan tänään vaikeaa. Se ei suostunut lisäämään osaa kuvista ollenkaan tähän postaukseen ja haluaa kylvää ylimääräisiä rivinvaihtoja sinne sun tänne. Onneksi näitä kuvia on tästäkin huolimatta tarpeeksi.


Rusetit tosiaan luovuttivat aika äkkiä, joten seuraavana aamuna vaihdoin peukaloihin ja nimettömiin saman lakkauksen kuin muissa kynsissä. 


 Loppuun vielä kuva ennen rusetteja. Pahoittelut kuva tulvasta.


Mitä mieltä kynsistä? Iskeekö Color Clubin holot? Onko ollut hauska juhannus?

2 kommenttia: