lauantai 15. kesäkuuta 2013

Ugly trend


Päätin viimein ottaa härkää sarvista ja tehdä lakkauksen China Glazen Trendsetterillä, se kun on odotellut kynsille pääsyä jo melkein pari kuukautta. Lakka ei ole oma vaan sain sen kaverilta lainaan kun halusin vähän vaihtelua lakkailuun. Pyysin jotain haastavaa lakkaa ja sellaisen sainkin. Ainakin omasta mielestäni tuo lähinnä vauvan sinappikakkaa muistuttava väri on aika hankala. Seassa on myös hieman kultaista shimmeriä, joka näkyy vain hyvässä valossa.


Olen odotellut, että tuosta iskisi joku yllättävä inspiraatio, mutta kun sellaista ei koskaan tullut, päätin alkaa luomaan sellaista väkisin. En tiedä olenko varsinaisesti hirveän ylpeä lopputuloksesta, mutta ainakin oli hauskaa sitä tehdessä. 


Peukaloon ja nimettömään lakkasin alle Essien Sexy Dividen, jolle maalasin Trensetterillä v-kuvion. Päälle laitoin vielä OPIn When Monkeys Fly:ta. Muihin kynsiin laitoin Trendsetterin pohjalle, kärkiin Jolly Jewels 106:n ja lisäsin vielä violetit strassit.  Päällyslakkaa tuli leviteltyä vähän turhan innokkaasti kun yritin saada noiden apinahiutaleiden reunat peittymään. Lopputulos oli se, että peukaloissa ja nimettömissä on havaittavissa pientä kuplimista. Lopuksi haluan vielä esitellä vähän ostoksia. CesarsShopista kotiutuivat Cesarsin kynnen kovettaja, Nailfixin kynsiliima ja Color Clobin Harp On It. Olen jo ikuisuuksia himoinnut noita Color Clubin holoja ja nytkin olisi tehnyt mieli tilata ne kaikki. Päätin kuitenkin lompakon iloksi aloittaa yhdestä. Kynsillä tuo on ollut jo pari kertaa ihan pelkälteen, kuvia en saanut aikaiseksi otettua, mutta voin kertoa että aivan ihana lakka. 


Mitä ajatuksia Trendsetter herättää?

2 kommenttia:

  1. Heh, nyt vasta huomasin tämän, kun oon ollut niin laiska lukemaan mitään blogeja. Ihan hyvähän tästä tuli! Taisin joskus sanoaki, että tuo Trendsetter on niin ruma, että se on jo hieno!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) ja voisin yrittää palauttaakin tuon lakan joku päivä.

      Poista