sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Hiekkaiset nysät

Alkaa olla kynnet taas paremmassa kuosissa. Lyhyet ne ovat yhä, mutta pahitenkin lohkeilleet ovat kasvaneet sen verran, että eivät ole enää epämuodostuneita. Oikeassa kädessä pari kynttä on vielä sen verran hauraat kärjistä, että niitä joutuu vielä vähän aikaa pitämään tässä mitassa, jotta vältytään pahemmilta vaurioilta. Enää en kuitenkaan malttanut odotella, kun tuo Liquid Sand oli pakko saada kynsille. Kyseessä on siis OPI:n Stay The Night. Lakka levittyi ihan mukavasti ja vaati peittääkseen 2-3 kerrosta. OPI:n sivellin on mielestäni edelleenkin ehkä vähän turhan leveä, mutta ei mitenkään pahimmasta päästä. Itselle tämä tekstuurin ja punaisen glitterin yhdistelmä tuo mieleen kekäleet tai laavakentän. Oikein kiva lakka, pitää ehkä enemmänkin hankkia näitä tekstuurilakkoja.

Haaveena olisi kyllä myös koittaa tee-se-itse-versiota aiheesta ja sekoittaa jonkinlainen frankeni, johon lisäisi alun perin tätä lakkausta varten hankittua hiekkaa sekaan, mutta saa nähdä koska saa aikaiseksi. Ensi postaukseen lupaan vääntää jonkinlaiset koristelutkin, toivottavasti nyt vaan ei tule kauheasti takapakkia tuon kynsien kasvun kanssa.

Mitäs tykkäät lakasta tai tekstuurilakoista ylipäänsä? 

Osaisiko joku kertoa, mikä on ongelmana kun Bloggerin mallin suunnittelutyökalu ei toimi? Mitään ei tapahdu jos yrittää sitä kautta muokata esim. tekstien tai taustojen värejä.

 

2 kommenttia:

 1. Mä tykkään tekstuurilakoista nääääin paljon! Tätä kaunokaista en kuitenkaan ole kotiuttanut, koska musta ei varsinkaan näin kesällä innosta :D

  Ite en nyt oo testannut tota suunnitelutyökalua, mutta tiedän kyllä henkilöitä, joilla se ei toimi myöskään. Mikäköhän siinä on..? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On nää kyl kivoja :)

   Saahan tota tosiaan muokattua ilmankin, toi on vaan ollu ihan kätsy toi työkalu.

   Poista