sunnuntai 11. lokakuuta 2015

Syyslakkaus

On ollut vähän kiirettä viime aikoina. Siksi en meinannut saada aikaiseksi kirjoittaa tätäkään postausta, vaikka kuvat ovat lojuneet jo jonkun aikaa pöytälaatikossa. Itse lakkaamiseenkaan ei oikein ole meinannut löytyä inspiraatiota. 


Sain näissä kynsissä esiintyneen leimauslakan testiin Born Pretty Store:lta ja ajatuksena oli rakentaa sen ympärille lakkaus. Ensimmäinen idea mikä oranssista syntyi oli jonkinlaiset Halloween -kynnet. Tästä ideasta ei kuitenkaan tullut yhtään mitään. Isolta osalta siksi, että ainoa musta lakkani China Glazen Liquid Leather on äärimmäisen huonossa hapessa. Lakkaa on jäljellä enää pullon pohja ja se on koostumukseltaan sellaista liisteriä, että sen levittämisessä ei ole mitään järkeä. Täytynee ostaa hankkia uusi. Tästä kokeilusta opin kuitenkin jotakin: tämä leimauslakka on tarpeeksi värikylläinen leimata myös mustan lakan päälle.


Kun Halloween-aihe ei ottanut tulta alleen vaihdoin jossain vaiheessa syksyteemaan. Ensin yritin leimailla eri värisiä lehtiä ruskealle pohjalle. Lopputulos näytti kuitenkin ikävästi siltä, kuin syksy olisi oksentanut kynsilleni. Kolmas ja viimeinen idea oli leimata oranssia oranssille ja sen kanssa pääsin jopa loppuun asti. Olin hieman epäileväinen vielä toteutusvaiheessa, mutta tykästyinkin lopputulokseen varsin paljon.

Lakkauksien kanssa taistellessa harkitsin pidempääkin lakkaustaukoa. Lopputuloksesta tuli taas sen verran hyvä mieli, että muistin miksi kynsiäni lakkaan ja ajatus tauostakin jäi. Koska inspiraatiota ja aikaa ei kuitenkaan varsinaisesti tulvi ovista ja ikkunoista, kannattaa tottua siihen, että palaan taas ainakin toistaiseksi vain kerran viikossa postaustahtiin.

Mistä haet inspiraatiota lakkauksiin, silloin kun ideoita ei meinaa syntyä?

Koodilla ELVK31 saat 10% alennuksen Born Pretty Storen Nailart -tuotteista.10 kommenttia:

 1. Ihanan syksyiset kynnet! Oma inspiraatio lakkauksiin tulee milloin mistäkin - kirjoista, vaatteiden printeistä, maisemista.. Milloin mistäkin. Jos on inspis tosi hukassa, niin koitan googlailla kivoja kuvia, jos niistä irtoaisi jotain. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset Anni :) Inspiraatiota voi tosiaan saada vaikka mistä, en tiedä miksi se on silti välillä niin vaikea löytää.

   Poista
 2. Ihanan pirteet, taas mua harmittaa kun toi Riveting oli jo mun ostoskorissa mutta taas jätin pois muka ylimääräsenä, pöh, nyt kaduttaa. Itellä on inspis hukassa yleensä juurikin kiireen takia ja vaikka miten miettis ja säätäis niin ei siitä vaan tule silloin mulla mitään. Inspistä löytyy sisustuksesta, vaatteista, kuvioista, väreistä, luonnosta ja vaikka mistä, silloin kun on aikaa! Nätti ja piristävä lakkaus

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :) Riveting on kyllä ihan mahtava oranssi. Mulla se on ollut kokoelmassa jo pitkään, mutta pitäisi kyllä useammin kaivaa se esiin. Kiire on kyllä todella paha inspiksen tappaja. Taitaa itselläkin johtua juuri siitä että on luovuus vähän hukassa.

   Poista
 3. Oi miten nätit. <3 Riveting on upean värinen, nyt ehkä harmittaa hiukan että oon myyny omani pois. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Fani :) On se kyllä kaunis oranssi. Ei ole hetkeen tullut tuota kaivettua esiin, mutta onneksi en sentään ole luopunut.

   Poista
 4. Ohhoh, kannatti yrittää useampaan otteeseen, nämä on meinaan todella kauniit! ♥ Välillä jos inspis ei millään löydy, saatan ihan vain odotella ja antaa sen rauhassa tulla, harvemmin lähden sitä etsimällä etsimään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset! Välillä vois kyllä olla ihan hyväkin vaan antaa inspiraation löytyä rauhassa. Näiden kanssa onneksi lopputulos oli palkitseva, niin ei mennyt pakertaminen hukkaan :)

   Poista